Υπαρχει καποιος που μπορώ να το δώσω την μητρική ενως laptop acer που εχω να την δει μήπως και φτιάχνετε?
Οποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου πεί σε πμ η εδώ.... Ευχαριστω
Υπαρχει καποιος που μπορώ να το δώσω την μητρική ενως laptop acer που εχω να την δει μήπως και φτιάχνετε?
Οποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου πεί σε πμ η εδώ.... Ευχαριστω
δηλαδη τι κανει η μητρικη;
σου το λεω αυτο γιατι κατα λαθος
σε ενα φιλο φιαξαμε μια κανονικη
μητρικη με τοντροπο που θα περιγραψω
παρακατω:
στην μητρικη αυτη δεν λειτουργουσαν
τα εξις: mouse, Keyboard, usb ports
απο σπασιμο ενος usb port. Αυτο που πιστευαμε
ηταν οτι θα αναγκαζομασταν να αλαξουμε την
μητρικη διοτι για να επισκευαστει δεν υπαρχει
καποιος να το αναλαβει.
τεσπα με τα πολλα βρηκαμε οτι ταν βραχυκυκλωμενο
ενα pin στην usb και αφαιρεσαμε ολη την usb
η μητρικη ως δια μαγειας δουλεψε
και απλα καναμε disable απο το bios την usb της
μητρικης και βαλαμε μια εxtra καρτα usb.
δηλαδη σου γραφω οτι αν εχεις καποιο τετοιο
προβλημα δες αν βραχυκυκλωνει κατι στην μητρικη
σου καρτα και το αντοιστιχο chip βγαινει εκτος
λειτουργειας.
απο info που βρηκα μετα στο δικτιο τα chip κανουν
ενα αυτοελεγχο στην εκινιση τους και αν βρουν κατι λαθος
βγαινουν εκτος.
Αν δεν δεις κατι βραχυκλωμενο κανε disable ενα προς ενα τα
συστατικα του bios της μητρικης για να δεις που εχεις προβλημα
αν δεν βρεις κατι .
Δυστηχωσ θες καινουρια μητρικη καρτα διοτι κανενας δεν κανει
(απ' οσο ξερω ) επισκευη στην ελλαδα.
Φιλικα Γιωργος.
Η ενεργεια πρεπει να ειναι δωρεαν για ολους.
Η μητρική ειναι τελειως off! Πατας το Power και δεν ανάβει τπτ...
Δοκιμασα επεξεργαστή,ραμ,δισκο και οτι αλλο ηταν αφαιρούμενο στο δικό μου λαπτοπ και παιζανε μια χαρα. Αφου ξήλωσα τελείως το λαπτοπ εδωσα και ρευμα μονο στην μητρική απο τον φορτιστή και τπτ. Επισης δοκίμασα και με την μπαταρία και πάλι μια απο τα ιδια.
φιλε μου δυστηχωσ δεν ξερω κατι αλλο
για να σε βοηθησω.
Η ενεργεια πρεπει να ειναι δωρεαν για ολους.
Για δες μήπως έχει πρόβλημα στην τροφοδοσία της κάπου. Αν δεν τραβάει καθόλου ρεύμα, δες μην έχει καμια ασφάλεια και είναι καμμένη. Μπορέι να είναι σε στύλ ασφαλειοαντίστασης και να είναι δύσκολη να την εντοπίσεις.
Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.
Αρχικό μήνυμα από gsmaster
Μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω πληροφορίες πως θα την εντοπίσω και πως ειναι σχηματικά? Αν ειναι μετράω με πολύμετρο και αν ειναι κατι τετοιο δοκιμάζω να την αλλάξω.
Επίσης έλεγξε για σπασμένο connector τροφοδοσίας (συμβαίνει). Μέτρα την τροφοδοσία, αν μπορείς, με το πολύμετρο πάνω στις γραμμές του τυπωμένου αμέσως μετά τον connector τροφοδοσίας. Έλεγξε και τον διακόπτη On off. και αν είναι μέρος του πληκτρολογίου την καλοδιοταινία.
Επίσης, η μπαταρία ήταν εντάξυ λίγο καιρο πριν σταματήσει να εργάζεται το μηχάνημα? Η είχε πρόβλημα φόρτησης? Η μήπως το αφησες για μήνες ξεχασμένο?
Κάποια φορητά θέλουν μπαταρία για να εκοινήσουν. Και ταυτόχρονα η μπαταρία δεν φορτίζει αν αδειάσει εντελώς (δεν την αναγνορίζει το κύκλωμα φόρτισης). Η λύση είναι η αποσυναρμολόγηση της μπαταρίας, αφαίρεση την στοιχείων τής, μερική φόρτιση αυτών με εξωτερικό τροφοδοτικό και στη συνέχεια ξανασυναρμολόγηση και κανονική φόρτιση με το φορητό.
Το ειδα και ειναι οκ...Αρχικό μήνυμα από chip
Παιρνει ρευμα δεν ειναι εκειΑρχικό μήνυμα από chip
Δεν ειναι μερος του πληκτρολογίου ειναι μια μικρη πλακετούλα με 4 διακόπτες απο αυτούς ο 1 ειναι το ον οφ και παιζει μια χαρα...Αρχικό μήνυμα από chip
Βα ο ιδικοτήτης (φίλος μου) μου ειπε οτι δεν ειχε κάποιο πρόβλημα με την φόρτισηΑρχικό μήνυμα από chip
Εβαλα και απο το δικο μου λαπτοπ που ήταν σίγουρα γεματη (και τα 2 λαπτοπ acer)Αρχικό μήνυμα από chip
Αφου δοκίμασα και με την δική μου και δεν εγινε τπτ... Και στο κατω κατω ουτε που φορτίζει την μπαταρια οταν το εχω στον φορτιστή. Ειναι τελειως νεκρο... Δλδ ειτε βαζω ρευμα ειτε οχι μια απο τα ιδια ειναι...Αρχικό μήνυμα από chip
Βρήκα ενα παιδί παντως και θα το κοιτάξουμε μιας και αυτος εχει πολυ περισσότερη πείρα στα ηλεκτρονικα και στις πλακέτες απ'οτι εγω και αν βγαλει καποια ακρη θα σας ενημερώσω!
aristo87 είναι λίγο δύσκολο να γίνει η μητρική σουεπειδή έπαθα και εγω το ίδιο πριν από λίγο καιρό
, κλύτερα να το πας στην αντιπροσωπία... αν εισαι μέσα στην εγγύηση δεν θα πληρώσεις τίποτα αλλιώς κοντά στα 300 με 500 ευρώ μην σε απογοητεύω όμως.....