Ακόμα χειρότερα δηλαδή...
Ακόμα χειρότερα δηλαδή...
900MHz-64GHz
κανονικαθελει γυρω στα 4,5v μαλλον ξερεις τι γινετεο νοκια σου βγαζει 6 και αλλα λιγο ρευμα ετσι πεφτει κοντα στα 4 που ειναι καλη για το κινητο σου ενω στοαλλο που πηρες θα αντεχει μεγαλυτερο φορτιο και δε θα πεφτει η ταση και ετσι σου βγαζει αυτο το μηνυμα οποτε κρατα την πατεντα με το νοκια που εκανες η πανε σε κανενα σοβαρο μαγαζι και παρε κανα καλο γυρω στα 10 ευρω κανει απο οτι ξερω
καλα σιγουρα θα κρατησω την πατεντα με τον νοκια φορτιστη.απλα εχω κολησει να τον κανω να δουλεψει.
να βαλω καμια ζενερ παραληλα στην εξοδο..να ριξω την ταση στα 4,5v .....?
τι λετε ? δεν νομιζω να παθει κατι ο φορτιστης.
παντος η υποψια μου ειναι οτι φταιει η ποιοτητα του dc που βγαζει ο φορτιστης..μηπως δεν γινετε σωστη εξομαλυνση ,κατι τετοιο..
Αρχικό μήνυμα από hlektrologos000
Μπορείς να μας πείς τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά του κάθε φορτιστή?
"ο φτωχούλης άρρωστος δεν είναι ασθενής, είναι ένας πεθαμένος που έχει την αναίδεια να ζεί..." ΤΣΙΦΟΡΟΣ
nokia ACP-12E.......input ac 100-240v 50-60HZ 150mA output dc 5,7v 800mA (made in china) γνησιος .
FOREVER nec 22i....input ac 100-220v 47-63HZ 200mA output dc 4,5v-9,5max 800mA (made in china)
εχει και σιτε με το προιον ...http://www.forevergsm.com/product-search.mx το 22i ειναι.
Δεν το καταλαβαίνω. Δεν είναι σταθεροποημένη η τάση? Είναι μεταβλητή?
Μπορείς να γράψεις το μοντέλο του φορτιστή γιατί για το Ν22ι υπάρχουν τρείς επιλογές στο site που μας έδωσες.
"ο φτωχούλης άρρωστος δεν είναι ασθενής, είναι ένας πεθαμένος που έχει την αναίδεια να ζεί..." ΤΣΙΦΟΡΟΣ
Βρε σείς? Μήπως να σας δώσω κανένα φορτιστή καινούριο με 3-4 ευρώ να τελειώνουμε?
Το ψάξιμο που έχετε κάνει αξίζει οσο 30 φορτιστές :P
900MHz-64GHz
Με το συμπαθειο αλλά η επίλυση τέτοιων θεμάτων αποδίδει γνώση που δεν αγοράζεται 3-4€.
Θα συμφωνήσω και εγώ , δεν είναι για τα λεφτά αλλά το γιατί δε δουλεύει