Αξίζει στον 1ο που θα σου πει συγκεκριμένη τιμή και θα σου το επιστρέψει λειτουργικό (τι να σου πούμε τώρα)αξίζει να πάω σε διόρθωση του πιθανού προβλήματος η να ψαχτω για νέο ψυγείο ?
Αυτό θυμίζει (για περίπου 2 εβδομάδες) κάποιο φράξιμο από πάγους στα κανάλια μεταφοράς (π.χ. στην περιοχή ανεμιστήρα που απάγει ψύξη από κατάψυξη προς συντήρηση) μπορεί να είναι χαλασμένη κάποια αντίσταση απόψυξης (π.χ. εντός του ανεμιστήρα μεταφοράς κάποια αντίσταση απόψυξης)Να σημειώσω ότι μετά τον πρώτο τεχνικό το ψυγείο δουλεύε κανονικά για περίπου δύο εβδομάδες δίχως να χτυπήσει το αλαρμ μέχρι πριν λίγες ημέρες όπου το έκανε ξανά.
Αν συμβεί αυτό θα πάμε μαζί να το αγοράσουμε , θα έχει μόνο 3 πράγματα , θερμοστάτη μηχανικό , διακόπτη πόρτας , και λάμπα φωτισμού , όχι τίποτα παπάτζες με συνέταιρο την παπαδιά , με πλακέτες αισθητήρες ανεμιστήρες και μπόλικα "μαργαριτάρια" . Τέτοιο απλό ψυγείο έχω εγώ , και προσεύχομαι κάθε μέρα να χαλάσει (για να ξεμουδιάσει λίγο το χέρι μου , αλλά που τέτοια τύχη).η να ψαχτω για νέο ψυγείο ?