Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος , λίγο έως πολύ άσχετος με τα ηλεκτρικά. Έχω το ψυγείο pitsos E-NR: PKNB36V121/08 γύρω στα 7 χρόνια. Πριν από κανένα μήνα ξεκίνησε να σφυρίζει το αλαρμ και να αναβοσβηνει το νούμερο της κατάψυξης. Το παρούσα σταματάγε και μετά ξανά το ίδιο. Ώσπου παρατήρησα ότι σταματούσε και να δουλεύει . Το έβγαζα από τη πρίζα το ξανσβαζα, έπαιρνε μπρος και μετά πάλι τα ίδια. Ήρθε ένας τεχνικός έβγαλε τη πλακέτα, την πήγε σε κάποιον άλλο να τη δει και μου είπε ότι είναι σωστή..ίσως να φταίει ο αισθητήρας της κατάψυξης. Γιατί το μοτέρ δούλευε κανονικά και έπιανε θερμοκρασία και στη κατάψυξη και πάνω στη συντήρηση. Αλλά με τις ώρες του μέχρι να ξανασταματησει. Ρώτησα και άλλους δύο μάστορες , ο ένας είπε ότι πιθανώς να χάνει υγρά και να θέλει πέταγμα το ψυγείο και ο άλλος για χαλασμένη πλακέτα. 3 μάστορες 3 διαφορετικές διαγνώσεις. Εάν έχανε υγρά το μοτέρ δεν θα δούλευε συνέχεια προσπαθώντας να πιάσει τη θερμοκρασία? Σήμερα έβγαλα μόνος μου τη πλακέτα , άλλαξα τους πυκνωτές και την έβαλα πάλι να δουλέψει. Από τις 2.30 το μεσημέρι μέχρι στιγμής το ψυγείο δουλεύει κανονικά , το μοτερ σταμάτησε κάνα δυο φορές για λίγο και ξαναπήρε μπρος κανονικά. Έχει καταλάβει κανείς τι μπορεί να παίζει από τα όσα μπερδεμένα έχω γράψει? Είμαι σε απόγνωση γιατί τα οικονομικά είναι χάλια και δεν ξέρω αν συμφέρει να γίνει κάποια αλλαγή αισθητήρων η κάτι άλλο ή αν χρειάζεται αγορά καινούργιου ψυγείου