Γιάννη,
να σου δώσω κι εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήριά μου για την επισκευή που πέτυχες με τη βοήθεια όλων
των συναδέλφων Ηλεκτρονικών μηχανικών.
Ευτυχώς και μάλλον αυτό ήταν φανερό από την αρχική περιγραφή του προβλήματος στον ενισχυτή σου έχοντας
κανονική ποιότητα ήχου στα κανάλια R & L που απέφυγες το ψάξιμο στις γραμμές D, E μετά το RL603 για
τη κακή ποιότητα του ακουστικού σήματος στο JK601 και που σε διαφορετική περίπτωση θα ΄ταν β€œ αναγκαίο κακό β€œ .
Πολλές φορές στη προσπάθεια να βοηθήσεις κάποιον συνολικά και καθ΄ ολοκληρία μπορεί ν΄ οδηγηθείς σε λάθος
υπόδειξη, ιδιαίτερα αν δεν παρατηρήσεις σωστά τις οδεύσεις των γραμμών του σχηματικού όπως συνέβη και σε μένα
κι επανήλθα όταν διαβάζοντας το post #16 του φίλου Σήφη, όχι ότι δεν μου έχει συμβεί ν΄ ανακαλύπτω σε διαφορετικές
περιπτώσεις χαλασμένους τελικούς ενισχυτές ή TRN΄s αποκοπής που ούτε καν υποψιαζόμουν καθόσον από διάφορες
μετρήσεις είχαν β€œ αποκλεισθεί β€ .
Θα σου πρότεινα μάλιστα να διαβάσεις θέματα σχετικά με τη λειτουργία των TRN΄s όπως αναγράφεις στο post #13, καλό
θα ΄ναι - θα προσθέσεις γνώσεις στ΄ επαγγελματικό σου Background.,
Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά και τώρα μπορείς ν΄ αναφωνήσεις ότι πήρες β€œ το βάπτισμα του πυρός β€œ στην επισκευή ενισχυτών.
Πάντα τέτοια και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε σένα και σ΄ όλα τα παιδιά του Forum.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης