Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχουμε μια υποδειγματικη (προς αποφυγη) εγκατασταση με αντεπιστροφη, βαλβιδα ασφαλειας, γειωση, σωστη όδευση καλωδιων, στυπιοθληπτη και ψαχνουμε να μετρησουμε ογκο ζεστου νερου με χρονο κατ εκτίμηση.
Οτι κ αν σου ειπαν να δοκιμασεις, δεν εκανες τιποτα και αναμασας τα ιδια και τα ιδια. Ισως καποια αστρολογος να εχει την απαντηση. Δεν ξερω που βολοδερνει και ο Ερμης αυτον τον καιρο...

Εφοσον δεν μπορεις (και δεν θελεις οπως βλεπω) να ασχοληθεις, φωναξε εναν υδραυλικο. Οχι τον "υδραυλικο" που ηρθε κ τον περασε.
Υγ. Οσο για το αν ειναι αναποδα τα δαχτυλιδια μπλε κοκκινο, ειπες οτι εχουν 3 φίλοι σου (αν θυμαμαι καλα) τέτοιο θερμοσίφωνα., οποτε πηγαινε και δες τα εκει.
Απο την καρεκλα και με μονο εργαλειο το πληκτρολογιο δεν λυνεται το θεμα.
Καταρχας ασχολουμαι με αυτο το θεμα τον τελευταιο μηνα, εχουμε τεσταρει διαφορα πραγματα που μπορεί να φταινε (εχει ερθει ο υδραυλικος 5-6 φορες σε αυτο το διαστημα) και οπως καταλαβαινετε επειδή εχουν σπασει κ μενα λιγο τα νευρα μου με ολο αυτο περιμενω μια τελευταια εκτιμηση απο τον ανθρωπο που εχει ηδη ερθει πριν παρω μια δευτερη γνωμη. Δεν αναμασω κατι, σας λεω ακριβως πως εχουν τα πραγματα, αν ειχα παραπανω γνωσεις δε θα φωναζα υδραυλικο αλλα θα το εφτιαχνα μονη μου. Επισης ειπα οτι αλλαξα 3 θερμοσιφωνες και οτι τον τελευταιο θερμοσιφωνα τον εχει κι ενας φιλος μου. Δεν περιμενω αστρολογικη απαντηση, αλλα πολλα απο αυτα που διαβασα τα εχει υποτιθεται τσεκαρει ηδη ο υδραυλικος. Μια τελευταια φορα λοιπον θα πω (χωρις να χρειαζεται η ειρωνεία) οτι πριν δεν ειχα κανενα θεμα αλλα το τελευταιο διαστημα φαινεται πως γενικα δεν κραταει το ζεστο νερο στο σπιτι. Σας ευχαριστω κ παλι για το χρονο σας.