Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xrsidi Εμφάνιση μηνυμάτων
Τϊ θα πει ρυθμιζόμενες αντεπίστροφες;;; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα! Το νόημα της αντεπίστροφης είναι να μην γίνεται επιστροφή, τέλος.

οποιεδηποτε βαλβιδες μιας κατευθυνσης ονομαζονται αντεπιστροφες ειτε ειναι ρυθμιστες πιεσης ειται ειναι εκτονωτες ειτε οτοιδηποτε αλλο
αλλα το να μην γνωριζεις και να κανεις οτι γνωριζεις εινει χειροτερο

ο δεύτερος είναι η αποτροπή χρήσης του δικτύου σαν δοχείο διαστολής,

σα να λεμε δηλαδη υπαρχει μεσα στο δικτυο υδρευσης ανα διαστηματα πιεση αερα και μεμβρανες που κρατανε την πιεση του νερου
μαλλον τελεις υπο συνχυση και δευτερο
για ποιο δικτυο μιλαμε για αυτο που το 70% ειναι απαρχειομενο και που γι αυτο πληρωνονται οι εταιριες υδρευσης
( οι εταιριες υδρευσης πληρωνονται να παρεχουν και να συντηρουν το δικτυο και οχι για το νερο)

Οι εταιρείες ύδρευσης ορθά επιβάλλουν τη χρήση αντεπίστροφου, για το λόγο που προείπα. Προβλήματα δημιουργεί ο κάθε "έξυπνος" που το αφαιρεί ή το σαμποτάρει, για να "λύσει" το δικό του πρόβλημα του θερμοσίφωνα ανέξοδα (σε βάρος των υπολοίπων, βεβαίως, αλλά τί διάολο, ελληναράδες είμαστε) χωρίς να πληρώσει για την απαιτούμενη ασφαλιστική διάταξη (δοχείο διαστολής εν προκειμένω)

για πες μας για τις εταιριες που επιβαλλουν τη χρηση ανεπιστροφης βαλβιδας; που σε ολες τις παλιες διαταξεις υδρομετρων γινεται ο κακος χαμος
και εαν ξεραμε τι πινουμε θα τους παιρναμε με τις κλωτσιες

μαλλον αυτοι ειναι οι ελληναραδες που χωρις να παρεχουν αυτα που πρεπει το μονο που τους νοιαζει ειναι να πληρωνονται
και πες μου για την ασφαλιστικη διαταξη που αναφερεις την επιβαλλει η εταιρια; την εγκαθιστα ο εργολαβος; ή καλουνται τα συνηθη υποζυγια
να πληρωσουν και μαλιστα σε αετονυχιδες που κοιταν απο που να τους αρπαξουν

αλλα το θεμα ειναι η πληρωμη οπως λες παραπανω . και μπαινει καποιος στη σελιδα και αντι να του πουμε τι φταιει και γνωριζουμε τι φταιει
τον μπερδευουμε παραπανω, αλλα η σελιδα ειναι να βοηθα και οχι να λεμε τι πρεπει να πληρωνουν οι ¨ελληναραδες¨
(μπηκα στη σελιδα και τους ευχαριστω γιατι ηταν συγκεκριμενοι οι ηλεκτρονικοι που με βοηθησαν να διορθωσω την τηλεοραση μου)
αυτη ηταν και η προθεση μου να μπορω και εγω αν μπορω καπου να βοηθησω και δεν εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης αλλα και νουθεσιας απο καποιους
ευχαριστω
φιλε μου τι λες τωρα?καταρχην πριν την ανεπιστροφη το ρολογιου υπαρχει ανεπιστροφη και στο θερμοσιφωνα.Οποτε και του ρολογιου να βγαλει το δικτυο μεγαλυτερο δεν θα γινει.
Αν παλι βγαλει του θερμοσιφωνα γιατι μονο σε διακοπες θα πινει το νερο αυτο?Μολις διασταλει το νερο στο θερμοσιφωνα δεν θα παει πισω στις σωληνες υδρευσης?
Οι εταιριες παροχης επιβαλλουν το ανεπιστροφο για να μην μολυνει ο καθε ενας τις σωληνες της.
Επισης το νερακι που παιρνεις εσυ δεν ειναι κλειστου κυκλωματος.Εχει πιεση λογω της βαρυτητας αποτην δεξαμενη που βρισκεται σε καποιο ψηλο σημειο στον δημο σου,οποτε και ολοι οι θερμοσιφωνες να αναψουν του δημου χωρις ανεπιστροφα πιεση δεν θα ανεβασει.

Τωρα για το θεμα του φιλου.Ας μας παραθεσει και απο που εκανε αυτες τις μετρησεις γιατι κατι δεν παει καλα.Αν και την λυση την εδωσε ο Nyannaco