και πισω η σχαρα δεν ειναι ολη ζεστη αλλα μονο 2 γραμμες.
Σοβαρή ένδειξη μειωμένης απόδοσης

οταν λες διαρροη?
να τρυπησε καπου η απλα να εχει μειωθει η ποσοτητα φρεον η οπως αλλιως λεγεται?
Η ποσότητα φρέον δεν μειώνεται (έτσι απλά από μόνη της ) αν είναι καλές οι σωληνώσεις θα πάει και χρόνια απροβλημάτιστα . Άρα κάπου θα έχει διαρροή στις σωληνώσεις έστω πολύ μικρή (π.χ. οξειδωμένες σωληνώσεις με φθορές κτλ). Και σπανίως από "πτώση " του ίδιου του συμπιεστή. Σε τέτοιες υποψίες υπάρχουν τα ανιχνευτικά διαρροής .

πηγα μετρησα με το laser ενα αλλο ψυγειο και ενω δουλευε μου εδειχνε η πλατη του ψυγειου απο -6 εως - 16.
εντωμεταξυ το θερμομετρο που εβαλα μεσα στο ψυγειο, μου δειχνει +8 μετα απο 2 ωρες σχεδον.
ποσο κοστιζει να μου γεμισουν - συμπληρωσουν υγρο?
+8? (παρατρίχα ) .... μην βιάζεσαι (στο είπα θέλει υπομονή ) άσε το μέχρι αύριο και επιβεβαίωσε μόνο με θερμόμετρο στο κέντρο του θαλάμου (παράτα το Laser). Ακόμα δεν είμαστε σιγουρότατοι στο τι συμβαίνει , μέχρι να μάθουμε την τελική θερμοκρασία που πιάνει .. (αλλά τα μαντάτα είναι μάλλον άσχημα ... με την λογική ότι με τις σημερινές συνθήκες του χειμώνα αν έκανε 2 ώρες για να φτάσει στους +8 , φαντάσου τι έχει να γίνει το καλοκαίρι).

ποσο κοστιζει να μου γεμισουν - συμπληρωσουν υγρο?
Όποιος έρθει στο ψυγείο σου και σου πει ότι απλά "θα συμπληρώσω υγρά " πυροβόλησε τον με μπαζούκας ... μην φοβάσαι θα σε καλύψω εγώ πλήρως . (δεν επισκευάζεται αν πρώτα δεν ελεγχθούν οι σωληνώσεις και δεν αντικατασταθούν ) + (την πιθανότητα να είναι μόνο από πτώση απόδοσης του συμπιεστή . που αυτό είναι άλλο θέμα ) .