Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1143

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Καλα με εσωσες οτι ειμουνα ετοιμος να παρω απο πολωνια με 35 ευρω μεταφορικα στην courier.
    Για την rfs/80 τελικα ειναι γνησια και ειναι custom design εστειλα μυνημα σε αυτον που την πουλαει στο ebay
    και μου ειπε οτι ο αδερφος του πηγε στη γερμανια με ενα σταθμο ir τους εξηγησε το προβλημα ανομοιογενους θερμανσης
    για κατασκευασανε αυτη την λαμπα για αυτο το σκοπο.Μαλιστα μου εδωσε και ονομα ατομου μεσα απο την εταιρια να επιβεβαιώσω.
    Οσο για τον ντοπιο εμπορα εχω να πω οτι ειναι τουλαχιστον λιγος γιατι αν εφερνε στοκ ειναι σιγουρο οτι θα πουλουσε οχι μονο εδω αλλα κυριως στο εξωτερικο.
    Δε πειραζει ας τα παρουνε οι εμποροι του εξωτερικου αν οι δικοι μας ειναι ανικανοι.

Τελικα δε βρηκα το μοντελο που λεμε στα αποπανω links και αγορασα την rfs/80 και για απο κατω κινεζιες θα δειξει αν εκανα καλα.
    Αν δεν κανουνε δουλεια οι κινεζικες κατω θα τις κανω μπριζολιερα και θα παρω και απο κατω elstein.
    Για τις κατω λαμπες αλλα και την πανω λαμπα τι περιπου κεραμικους κονεκτορες θα χρειαστω για να συνδεσω τα καλωδια με τις λαμπες ?
    Αυτοι κανουνε http://www.ebay.com/itm/30A-2-Pole-I...item35cd201143 ?
    Λεω για κεραμικους κονεκτορες μην βαλω τιποτα πλαστικο λιωσει απο τη θερμοκρασια και κανει βραχυκλωμα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mtzag : 28-11-13 στις 12:43

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας