Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgosssss Εμφάνιση μηνυμάτων
έχεις βεβαιωθεί δηλαδή οτι το υπόλοιπο κύκλωμα δουλεύει σωστά με κατάλληλες μετρήσεις ? έστω και χωρίς σχηματικό ? πχ μοσφετ εξόδου οπτοκαπλερ ελέγχου και κλπ ...
Γιώργο γεια σου και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου . Δυστυχώς δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό πέραν (ενός πολυμετρου) αλλά το βασικότερο δεν έχω και την απαιτούμενη εμπειρία και γνώσεις σε τέτοιου είδους πολύπλοκα κυκλώματα όπως αυτό της Imperial. Είμαι σίγουρος ότι εάν βάλω χέρι μάλλον περισσότερο κακό θα κάνω για αυτό και σήκωσα τα χέρια ψηλά. Βέβαια εάν είχα το κύκλωμα με την λίστα των αντιστοίχων εξαρτημάτων ίσως να το παραδιακινδυνευα να αλλάξω καμιά αντίσταση, κανέναν ύποπτο πυκνωτή η κανένα γειτονικό μοσφετ μπας και κατόρθωνα κάτι … Βασικά πρέπει να βρω κάποιον που “ κατέχει το άθλημα” γιατί δεν νομίζω ότι με τις γνώσεις που διαθέτω μπορεί να καταφέρω κάτι . Εδώ έρχεται και κολλάει το γνωστό άσμα που πολύ σοφά λέει..” Αν ήμουν πλούσιος….κλπ “ όντως εάν είχα την οικονομική ευχέρεια θα την είχα δώσει στο service του εισαγωγέα και δεν θα την παρκάριζα στα αζήτητα στην αποθήκη μου. Εάν υπάρχει κάποιος ειδήμονας που μπορεί με χαμηλό κόστος να της δώσει πάλι ζωή θα του ήμουν πολύ ευγνώμον.