Λοιπον εβαλα παλι σημερα να πλυνω λιγα ρουχα. Οπως ειπα και χθες, ακουγεται ντουπ ντουπ εντονα σχεδον σε καθε γυρισμα και οταν εστυβε τρομαξα! Ειναι σαν να εχω βαλει μεσα ενα τουβλο και γυρναει. Ετσι ακουγεται!! Λοιπον χθες που ξεβιδωσα το καπακι ειδα οτι υπαρχει πανω απο το τυμπανο ενα μικρο μαυρο κατι σαν τουβλο. Επειδη το τυμπανο κουνιεται, απο οτι καταλαβα χτυπαει πανω σε αυτο το μαυρο τουβλακι και παραγεται ο θορυβος. Ετσι καταλαβα. Οταν λεω οτι το τυμπανο κουνιεται εννοω οτι χθες που ειχα ανοιγμενο το καπακι και το κουνουσα απο πανω, ειδα οτι εχει αρκετη ελαστικοτητα οπως και οταν κουναω τον καδο εσωτερικα κανει ταλαντωση μπρος πισω. Μου θυμιζει η ολη κατασταση το αμαξι μου που ειχαν χαλασει τα αμορτισερ και εκανε θορυβο σε καθε λακουβα και ενιωθα τα αμορτισερ να ανεβοκατεβαινουν σαν λαστιχα.
Λοιπον παιδια το σπιτι μου εγινε ανω κατω με την ολη κατασταση. Το μπανιο μου ειναι μπαχαλο. Δε μπορουμε να συμμαζευτουμε απο τα απλυτα. Ειμαι μες τα νευρα. Πηρα σε δυο τεχνικους τηλ. Μου ειπαν αυτο που μου πες χθες και γελασα. 40 ευρω η επισκεψη. 123 ευρω με το φπα. αν ειναι χαλασμενο ρουλεμαν, 60 ευρω αν ειναι ιμαντας. Γενικα 40 ευρω συν την βλαβη!!!
Δε μπορω να καταλαβω. Ενας εμπειρος τεχνικος αν ερθει και το ακουσει πως κανει, δεν θα καταλαβει τι τρεχει? Μου ειπαν πρεπει να το ανοιξουμε να δουμε και θα κοστισει 40 ευρω.
Το χειροτερο που μπορει να συμβει αν συνεχισω να το χρησιμοποιω τι ειναι? Εκτος απο το να χαλασει τελειως.
Αρχισα να κοιταω για καινουριο. Ποια μαρκα ειναι η καλυτερη να μην την ξαναπαθω? Δε γινετε καθε τρια χρονια να παιρνω πλυντηριο!
Παντως η μανα μου εχει ενα 17 χρονια που κανει παρομοιους θορυβους επειδη ενας τεχνικος πριν 17 χρονια της το εριξε κατω! Και το χρησιμοποιει τοσα χρονια και δεν λεει να χαλασει που παρακαλαει η γυναικα για να παρει καινουριο!