Γεια και χαρά σε όλους τους ειδήμονες των οικιακών συσκευών.
Η βοήθεια σας σε εμάς τους άσχετους είναι πολύτιμη!
Στέλνω αυτό το μήνυμα μήπως και με τη βοήθεια σας καταφέρω να βρω και να διορθώσω τη βλάβη στο πλυντήριο ρούχων.
Έχω λοιπόν ένα ARISTON AVL82 σε πολύ καλή κατάσταση κατά τα αλλά το οποίο όμως πριν από κανένα τρίμηνο άρχισε να μου κάνει διαφορά κόλπα. Στην αρχή άρχισε να γεμίζει διακεκομμένα νερο μόλις πατούσα το κουμπί για την σύντομη λειτουργιά στο πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα περισσοτερο και τα λαμπάκια του αναβόσβηναν ακανόνιστα. Όταν τελικά γέμιζε νερό η πλύση γινόταν χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι το τέλος. Μέτα άρχισε να κάνει το ίδιο και χωρίς να επιλέξω τη σύντομη λειτουργία. Αυτό σιγά σιγά άρχισε να γίνεται σε όλα τα προγράμματα μέχρι που τώρα μπερδεύει τα πάντα και δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου. Ακόμα και στο πρόγραμμα που είναι μονό για στύψιμο οταν πάει να περιστραφεί ο κάδος γίνονται υπερβολικά συχνές και ακανόνιστες διακοπές. Φώναξα τεχνικό στο σπίτι και μου είπε ότι φταιει η πλακέτα. Αγόρασα και τοποθέτησα μια καινούρια αλλά το πρόβλημα παραμένει. Με το φτωχό μου μυαλό και τη λογική συμπεραίνω πως τελικά δεν φταίει η πλακέτα αλλά κάτι άλλο.

Μήπως κάποιος από εσάς που το κατέχετε το θέμα έχει να μου προτείνει κάτι μπάς και το σώσω το πλυντηριάκι πριν ξαναπάρω τον τεχνικό τηλέφωνο;