Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη ΜΑΝΘΟΣ1988
    Μέλος
    Όνομα
    Μανθος
    Περιοχή
    Κεντρικη μακεδονια

Προεπιλογή

καλητερα τρελος παρα στον κοσμο αυτον... πχ αν σε καποιο δωματιο εχεις καμια απωλεια η ενα παραθυρο ανοιχτο να καθαριση ο αερας θα κριωση πιο γρηγορα το καλοριφερ με αποτελεσμα και το δωματιο ενω αν γυρνα ο κυκλοφορητης μοιράζεται η θερμανση και κρυωνει πιο αργα τουλαχιστον το εχω παρατηρηση στο δικο μου σπιτι που εχω ξυλινα κουφοματα εχουν μεγαλη απολια και ι μια ωρα που θα σταματήσει αν κοπει καμια φορα το ρευμα και δεν γυρνα ο κυκλοφοριτης το δωματιο ειναι κρυο το σαλονι που ειναι στο κεντρο ζεστο κ.λ τωρα αν νομιζεις πως κανο λαθος για τον κυκλοφοριτη γνωμη δικη σου γνωμη δικη μ.. θα μου πεις ειναι διαφορετικα σε μονοκατικια σε πολυκατικια κοπλαν κ.α ενταξει παιζει ρολο και αυτο οσο για τα προιγουμενα δεν ξερω... τωρα βεβαια το εχω γυρηση στον ξυλολεβητα γιατη γιοκ πετρελεο το εχω για ζεστο νερο το καλοκερι πριν 10 χρονια τον ειχαμε βαλει τον diesel οταν ειχε 40 αν θυμαμαι το πετρελεο γεμιζαμε το 7 τονο καζανι και ολλα μελη γαλα ειχαμε βαρεθει να βαζουμε ξυλα 20 χρονια γιαυτο να ομως που ξανα γυρισαν η βανες sory βγηκα απο το θεμα παρασυρθηκα απελπιστηκα πεστε το οπως θελετε...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΝΘΟΣ1988 : 23-12-11 στις 06:36

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας