Είδα στο νετ οδηγίες που το γυρίζεις 45 μοίρες ώστε να φύγει το νερό που έχει μαζέψει. Το έκανα κ έβγαλε αρκετή ποσότητα. Θα το βάλει να δουλέψει κ αν το βγάλει πάλι θα κοιτάξω κ αυτό. Ευχαριστώ
Είδα στο νετ οδηγίες που το γυρίζεις 45 μοίρες ώστε να φύγει το νερό που έχει μαζέψει. Το έκανα κ έβγαλε αρκετή ποσότητα. Θα το βάλει να δουλέψει κ αν το βγάλει πάλι θα κοιτάξω κ αυτό. Ευχαριστώ
αμα εχεις νερο στον πατο μετα απο πλυση σημαινει οτι απο καπου χανει,το ποιο συνηθισμενο ειναι απο τα στεγανα του μοτερ πλυσεως,αλλη μια πιθανοτητα ειναι να εχει τρυπησει ο καδος,επισης κανα σωληνακι να εχει κοπει η μπορει και απο τον λαβυρινθο να εχει ραγισει (λιγο δυσκολο αλλα συμβαινει)
Επιστρέφω να ενημερώσω για την λύση του προβλήματος μου. Ψάχνοντας είδα παλιότερο ποστ φίλου από εδώ με το ίδιο πρόβλημα Κ η λύση ήταν να καθαρίσω μια βαλβίδα που είχε πιάσει λίπη,βάζοντας μέσα ένα καρφακι κ με ένα μαγνήτη το κουναγα για να φύγουν ολα. Άδειασα κ στον πάτο του πλυντηρίου το λεκανακι που ειναι το φλοτερ γιατί ήταν γεμάτο με νερό κ τώρα το πλυντήριο είναι σαν καινούργιο.
Η απορία μου είναι αν φώναζα έναν τεχνικό της Siemens τι θα μου έλεγε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν αυτό που έκανα.