Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΒΑΣΙΛΗΣ
    Περιοχή
    Πειραιά

Προεπιλογή Ψυγείο Miele kfn 8762 sd ed

Καλημερα παιδιά . Μετά το φούρνο που το πρόβλημα λύθηκε χάρη σε εσας εχω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο ψυγείο . Το πρόβλημα είναι στην συντήρηση. Ενώ δουλεύει τέλεια η συντήρηση όταν το έχω στους 4 βαθμούς, όταν κατεβάσω την θερμοκρασία στου 3 βαθμούς η στους 2 κατεβαίνει κανονικά για κάποια ώρα αλλά μετά απο 2 με 3 ώρες όταν κάνει απόψυξη στην πλάτη ανεβαίνει η θερμοκρασια στους 6-7 βαθμούς . Άλλαξα την πλακέτα την έκανα σκαντζα με τις αδερφής μου μου έχει το ιδιο ψυγείο αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε !! Να αγοράσω το αισθητήριο θερμοκρασίας μήπως φταίει αυτό η μπορεί να είναι άλλου το πρόβλημα κάτι που δεν γνωρίζω τι μπορεί να είναι ;;;
    Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας κ πάλι καλημέρα !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Τα τρόφιμα χαλάνε?
    Απόκλιση θερμοκρασίας έχουν όλα τα ψυγεία,κανένα ψυγείο δεν κρατάει σταθερή θερμοκρασία.
    Την απόκλιση την μετράς με θερμόμετρο ή από τις ενδείξεις του display?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΒΑΣΙΛΗΣ
    Περιοχή
    Πειραιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα τρόφιμα χαλάνε?
    Απόκλιση θερμοκρασίας έχουν όλα τα ψυγεία,κανένα ψυγείο δεν κρατάει σταθερή θερμοκρασία.
    Την απόκλιση την μετράς με θερμόμετρο ή από τις ενδείξεις του display?
    Οχι το ψυγείο ψύχει κανονικά κ την θερμοκρασία φίλε μου την μετράω κ με θερμόμετρο κ το display δείχνουν το ίδιο . Όταν είναι στο 4 δεν υπάρχει καμία αύξηση θερμοκρασίας όταν ανοιγοκλείνω την πόρτα η κάνει απόψυξη . Το πρόβλημα το κάνει όταν μόνο το βάλω στο 2 η στο 3 . Εκεί τρώει το κόλλημα κ ανεβαίνει στους 6 - 7 βαθμούς . Λες να αλλάξω κ το αισθητήριο θερμοκρασίας μήπως είναι αυτό ;;;
    Κάτι άλλο μπορεί να παίζει ;;;γιατί δεν έχω κ πολλές γνώσεις . Πάντως τόσα χρόνια που το έχω δεν είχε ποτέ αυξομειώσεις τουλάχιστον στο display .
    .Σε ευχαριστω για τον χρόνο σου !!

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Εγώ σε συμβουλεύω να μην το πειράξεις. Αν δεν σου συντηρεί σωστά τα τρόφιμα τότε να το ψάξεις. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να έχει αλλοιωθεί το αισθητήριο πλάτης αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να το πειράξεις ακόμα. Παρακολούθησε το και αν δεις ότι χειροτερεύει τότε άλλαξε τον αισθητήρα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΒΑΣΙΛΗΣ
    Περιοχή
    Πειραιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ σε συμβουλεύω να μην το πειράξεις. Αν δεν σου συντηρεί σωστά τα τρόφιμα τότε να το ψάξεις. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να έχει αλλοιωθεί το αισθητήριο πλάτης αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να το πειράξεις ακόμα. Παρακολούθησε το και αν δεις ότι χειροτερεύει τότε άλλαξε τον αισθητήρα.
    Θα το αφήσω έτσι όπως λες .....κ βλέπουμε . Σε ευχαριστώ κ πάλι !!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΒΑΣΙΛΗΣ
    Περιοχή
    Πειραιά

Προεπιλογή

Παιδιά καλησπέρα . Μια ερώτηση για. Το συγκεκριμένο ψυγείο . Εάν ο αισθητήρας θερμοκρασίας στην συντήρηση δεν λειτουργεί καλά κ έχει πρόβλημα είναι δυνατόν να μην λειτουργεί κ το DynaCool (ομοιόμορφη κατανομή αέρα ) όταν το ενεργοποιώ ;;; Δεν γυρίζει καθόλου το ανεμιστηράκι!!! Η δεν έχει καμία σχέση !!!
    Μια βοήθεια σας παρακαλώ ;;;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΒΑΣΙΛΗΣ
    Περιοχή
    Πειραιά

Προεπιλογή

Καλημέρα παιδιά κ καλή χρονιά.
    Επανέρχομαι στο θέμα κ θέλω την συμβουλή σας . Άλλαξα το αισθητήριο θερμοκρασίας κ το ψυγείο δουλεύει μια χαρά σε όλες τις θερμοκρασίες . Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι το εξής . Έχει που έχει την τρύπα στην πλάτη για να φεύγουν τα νερά πιάνει σιγά σιγά πάγο κ ακριβώς κάτω από την τρύπα στην δεξιά φρούτο λεκάνη πιάνει κ εκεί λίγο πάγο . Η τρύπα είναι καθαρή κ την έλεγξα μέχρι κάτω . Το ψυγείο λιώνει κανονικά τον πάγο που δημιουργείται σε όλη την πλάτη κάθε λίγες ώρες . Το μόνο που δεν λιώνει είναι στα δυο αυτά σημεία . Τι μπορεί να φταίει ;;Μια βοήθεια παιδιά τι μπορεί να συμβαίνει ;;
    Σας ευχαριστώ !!

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Αν ο πάγος φτάνει από το λεκανακη μέχρι το πάτωμα της συντήρησης τότε έχει υγροποιηθεί η μόνωση σε εκείνο το σημείο και επειδή περνάει η σωλήνα του στοιχείου της συντήρησης από εκεί παγώνει την μόνωση και σου βγάζει πάγο.
    Αν έχω δίκιο τότε η μόνη λύση είναι να αφαιρεθεί η αλλοιωμένη μόνωση και να μπει καινούργια. Είναι λίγο λεπτή δουλειά και χρειάζεται προσοχή να μην γίνει ζημιά στην σωλήνα κατά την αφαίρεση της υγροποιημενης μόνωσης.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΒΑΣΙΛΗΣ
    Περιοχή
    Πειραιά

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση . Να σε ρωτήσω κ κάτι ακόμη . Εάν το αφήσω έτσι λιγο καιρό μέχρι να φωνάξω κάποιον να μου το φτιάξει μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά η δεν παίζει ρόλο ;; Μπορεί να στραβώσει η πλάτη Π.χ;;;η κατι άλλο ;;;

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Όχι δεν θα γίνει κάτι φοβερό απλά προχωράει η υγροποίηση της μόνωσης και θα χρειαστεί να αφαιρεθεί περισσότερη μόνωση.

Παρόμοια Θέματα

1. [Miele] miele kf 4737 se
    από meletis_m στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-17, 10:28
  2. [Miele] Miele G680
    από maitak στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-16, 22:34
  3. [Miele] miele g680
    από tounis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5