Αρχικό μήνυμα από
rasape
Προκειται για το 19ρι μονιτορ 4:3, δυναμικο κοντραστ 50.000:1 μοντελο LS19MYMEBCA/EN
Πριν 4 μηνες η οθονη αρχιζε να κοκκινιζει στην κατω πλευρα μολις το ανοιγα και σε μερικα δευτερα εφευγε η κοκκινιλα και εδειχνε φυσιολογικα, μετα απο λιγες μερες αρχισε να τρεμοπαιζει μολις εφευγε το κοκκινο χρωμα, μεχρι που την ανοιγα και εκλεινε σε ενα δυο δευτερα και μετα δεν ξαναανοιξε.
Την πηγα σε τεχνικο της γειτονιας μου, μου ειπε οτι ειναι λαμπα η οποια εκαψε και την "πλακετα", την "επισκευασε" αλλα η οθονη απλα δεν βλεποτανε, θεοσκοτεινη, χωρις κοντραστ, χρωματα κλπ., την επεστρεψα και μετα απο τηλεφωνηματα "την εφτιαξες;" "οχι ακομα" δηλαδη μετα απο ενα μηνα και αφου μου ζητησε και πηρε παραπανω χρηματα απο την αρχικη συμφωνια το μονιτορ επισκευαστηκε στο 90% περιπου.
Προχτες η οθονη αρχισε παλι να κοκκινιζει, χτες αρχισε και να τρεμοπαιζει, πηρα τηλεφωνο τον τεχνικο και εν ολιγοις μου ζητησε παλι καποια χρηματα για να αλλαξει την λαμπα, η οποια οπως ειπε ειναι αλλη και οχι αυτη που αλλαξε, συγκεκριμενα μου ειπε οτι η οθομη εχει 4 λαμπες, στεκει αυτο;
Τι ελαχιστη νομιμη εγγυηση υπαρχει μετα απο μια επισκευη;
Θα μπορουσα να ψαξω να βρω μονος μου το ανταλακτικο - λαμπα και να την αλλαξω μονος με δεδωμενο οτι εχω μια εμπειρια με κολητηρια και ηλεκτρονικα;
Τι αλλο θα πρεπει να ψαξω αν ειναι καμμενο, πυκνωτες η κατι αλλο;