Και πως θα το ενσωματωσω στο σιδερο Μανο;Ετσι οπως ειναι εχει πασο και εχω κανει με κολαουζο το αναλογο στο σιδερο οποτε εχει τελεια επαφη.
Ειπα οτι κανει overshoot μονο την πρωτη φορα που ζεσταινει μετα εχει ακριβεια +- 1 βαθμο.
Και πως θα το ενσωματωσω στο σιδερο Μανο;Ετσι οπως ειναι εχει πασο και εχω κανει με κολαουζο το αναλογο στο σιδερο οποτε εχει τελεια επαφη.
Ειπα οτι κανει overshoot μονο την πρωτη φορα που ζεσταινει μετα εχει ακριβεια +- 1 βαθμο.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Νομιζεις οτι εχεις τελεια επαφη για την ακριβεια εχει στο περιπου επαφη ...
Εχω 3-4 απο αυτα τα θερμοζευγη το κελυφος ειναι απο ανοξειδωτο που ειναι κακος αγωγος της θερμοτητας
και το junction πολλες φορες δεν ακουμπαει καν εσωτερικα στο κελυφος.
βάλε σιλικονη υψηλής θερμοκρασίας να το σταθεροποιησεις και χύμα το juction και δε παει πουθενά
Ποσα watt ειναι το ματι που εχεις βαλει και τι διαμετρο εχει ?
Το ματι δεν θυμαμαι ποσα watt ηταν αλλα ειχε δυο αντιστασεις παραλληλα και εγω αποσυνδεσα την μια.
Τωρα που το μετρησα ειναι 425W.H διαμετρος του ειναι 9cm
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Καλημέρα,
θέλω να φτιάξω preheater με ir hts/1 να χρησιμοποιήσω πλάκες των 1000 watt ή είναι αρκετές και αυτές των 600w;
Το σκέφτομαι, μήπως είναι πολλά τα 1000 watt και ανεβάζουν απότομα την θερμοκρασία στην motherboard.
Ευχαριστώ!
Βαλε 600w τα 1000w ειναι πολλα.
Ποσες εχεις σκοπο να βαλεις ?
Στο δικο μου εχω βαλει 5 x 600w και ειναι υπεραρκετα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mtzag : 04-07-14 στις 15:22
http://convivial.org/wp-content/uplo...08/Grill-9.jpg
Βάλε ένα τέτοιο μάστορα να μην καταναλώνεις και kW
900MHz-64GHz
Έλεγα να το κάνω με 4 hts/1 1000w, 2 hts/4 250w και στο κέντρο κάτω από το chip με μια shts/4 300w. Three heating zone και πάνω μια shts/2 600. Ένα rex c100, ένα pc410 και 2 ροοστάτες για το πάνω και κάτω ir.