Γνωστο σε ολους οτι μου αρεσουν τα Ιαπωνικα Ομως αυτη η σειρα αποτελουν μηχανηματα τα οποια δεν μου αρεσουν εχει καταστρατηγηθει η εννοια της καλης δομησης , ολα εχουν γινει κομπακτ , οι διακοπτες καταργηθηκαν με το compusystem ( ηλεκτρονικος επιλογεας εισοδων με τηλεχειρισμο πρωτης γενιας ευκολια αλλα με πολυ κακες ηχητικες επιδοσεις . )
Μια σχολη απο μονα τους αυτη η σειρα εχουν κερδισει ακροατες που μαλλον εχουν φωτεινα ηχεια και ενδιαφερονται για ενα σεμνο και μαλλον μαζεμενο αποτελεσμα .
Πολλοι απο τους ακορατες μπολιασμενοι χρονια με τετοια μηχανηματα δεν αντιμετωπιζουν με ευκολια ενα σημερινο η και παλιο μηχανημα το οποιο ειναι αληθινο ...Πραγμα παραξενο αλλα δεκαδες φορες εχω πει οτι τελικα την γραμμη στο τελος την τραβαει ο ακροατης και απο κατω θα γραφει :
ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Ο συγκεκριμενος φορτωμενος με δεκαδες ψυχρες απο τις υψηλες θερμοκρασιες σε τοσο μικρo χωρο , ενα καθαρισμα στο ποτενσιομετρο, και μια επιλεκτικη αλλαγη σε πυκνωτες για να διατηρηθει το κοστος σε χαμηλο επιπεδο .
Εχω την προθεση να μην επιτρεπω στους πελατες μου να διαθετουν πολλα λεφτα για μηχανηματα που δεν το αξιζουν .
Τα χαοτικα ενδοτερα
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος![]()