η μια περιπτωση ειναι αυτη που ανεφερε ο κυριος τουρνακης r6018=470kω/ 1/4w δες επισης το irf614, την πλακετα M, και τελος τον μ/τ υψηλης και πιστευω οτι θα βρεις τη λυση.
[betacord85;]αγαπητε φιλε εχω μαγαζι απτο 1979 δεν φανταζεσαι ποσες εχουν περασει απτα χερια μου...οι πιο αχρηστες crt sony ειναι οι τελευταιες οι ασημενιες οι ισπανικες...(και κατι ασχετο που ειπες περι 150 ετων η τηλεοραση που εχω στο σπιτι για προσωπικh χρηση την εχω απτο 1981 μεχρι σημερα και δεν την εχω ανοιξει ουτε το καπακι για να αλλαξω πυκνωτες!!για οσους γνωριζουν kv 2032me)betacord japan made
[betacord85;]αγαπητε φιλε εχω μαγαζι απτο 1979 δεν φανταζεσαι ποσες εχουν περασει απτα χερια μου...οι πιο αχρηστες crt sony ειναι οι τελευταιες οι ασημενιες οι ισπανικες...(και κατι ασχετο που ειπες περι 150 ετων η τηλεοραση που εχω στο σπιτι για προσωπικh χρηση την εχω απτο 1981 μεχρι σημερα και δεν την εχω ανοιξει ουτε το καπακι για να αλλαξω πυκνωτες!!για οσους γνωριζουν kv 2032me)betacord japan made[/QUOTE]
εμεις που δουλεψαμε στη σονυ γνωριζουμε περισοτερα καληνυχτα
Ηρεμηστε ρε παιδιά, τι θα κάνουμε τώρα θα τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη? (την εμπειρία)
για σοβαρευτείτε.
Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.