Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή Philips TV Model No 32PF5331/12 32 ίντσες

Έχω , μάλλον είχα μία Philips TV SLC4-31EAA , Model No 32PF5331/12 , Serial No VN3E 0714 232936 , 32 ίντσες , αγορασμένη πριν από 16 χρόνια . Προ μηνός ξεκίνησε να μαυρίζει η οθόνη , να συνεχίζει ο ήχος και να επανεμφανίζεται η εικόνα , χωρίς καμία παρέμβαση . Είχε συνδεδεμένο έναν αποκωδικοποιητή Cosmote με δορυφορική λήψη και έναν αποκωδικοποιητή Netlix , με σύνδεση Wifi . Μετά από κατακλυσμιαία βροχή , χαλάζι και άπειρους κεραυνούς , ΔΕΝ ανοίγει η τηλεόραση . Νομίζω δε ότι η κόκκινη ένδειξη/σβηστή , έχει μετατοπισθεί λίγο αριστερά , νομίζω . Υπάρχει λύση ; Ευχαριστώ .

Μέλος
    Όνομα
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Tο πρώτο πρόβλημα μπορεί να είναι και ινβερτερ. Για το δεύτερο πρόβλημα δοκίμασε να κάνεις reset στην τηλεόραση. Συνήθως είναι να την βγάλεις από την πρίζα για λίγο και να κρατήσεις πατημένο το power button για 30 δεύτερα.Μπορεί και να επανέλθει.
    Αν αυτό αποτύχει θα πρέπει να την ανοίξεις για οπτικό έλεγχο, αν υπάρχει τίποτα καμένο στις πλακέτες ,μαυρισμένο, φουσκωμένοι πυκνωτές.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MAIK721 : 01-02-23 στις 19:53

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MAIK721 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Αν αυτό αποτύχει θα πρέπει να την ανοίξεις για οπτικό έλεγχο, αν υπάρχει τίποτα καμένο στις πλακέτες ,μαυρισμένο, φουσκωμένοι πυκνωτές.
    Έκανα το reset χωρίς αποτέλεσμα . Το ενδεικτικό κόκκινο λαμπάκι , όταν πατάω το τηλεκοντρόλ , αναβο-σβήνει . Όταν το ξανά-πατάω σταθεροποιείται . Το έκανε και πριν την δοκιμή . Σημαίνει κάτι ; Το ινβερτερ είναι μία επί πλέον ξεχωριστή πλακέτα ; Ή κάτι άλλο ; Θα περιμένω απάντηση , πριν την κάνω φύλλο και φτερό . Ευχαριστώ .

Μέλος
    Όνομα
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αστην έτσι τότε.Δεν ξέρω τι απάντηση περιμένεις Αν δεν ανοίξεις το καπάκι από πίσω για οπτικό έλεγχο δεν γίνεται τίποτα. Και εφόσον δεν ξέρεις καν τι είναι ο ινβέρτερ να μην ασχοληθείς καθόλου.Ούτε φωτογραφίες να δούμε. Γιατί μετά τον οπτικό έλεγχο θα χρειαστείς και πολύμετρο να κάνεις κάποιες βασικές μετρήσεις. Πηγαινέ την σε τεχνικό

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MAIK721 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αστην έτσι τότε.Δεν ξέρω τι απάντηση περιμένεις Αν δεν ανοίξεις το καπάκι από πίσω για οπτικό έλεγχο δεν γίνεται τίποτα. Και εφόσον δεν ξέρεις καν τι είναι ο ινβέρτερ να μην ασχοληθείς καθόλου.Ούτε φωτογραφίες να δούμε. Γιατί μετά τον οπτικό έλεγχο θα χρειαστείς και πολύμετρο να κάνεις κάποιες βασικές μετρήσεις. Πηγαινέ την σε τεχνικό
    Ο τεχνικός θα με σφάξει , έχω ήδη μιλήσει . Πολύμετρο έχω , αλλά θα πρέπει να με καθοδηγήσεις στην χρήση του , αν βέβαια έχεις την διάθεση . Την ανοίγω , ανεβάζω φ/φίες και βλέπουμε .
    Έτσι για την ιστορία :
    Προ ετών τάπαιξε το καλοριφέρ . Ο τεχνικός μου ζήτησε 130 για την πλακέτα και 50 η τοποθέτηση . Μετά από διαδικτυακή έρευνα κατέληξα ότι έφταιγε το πλέγμα των καλωδίων , δηλαδή 27€ και τόφτιαξα μόνος μου .
    Προ πολλών ετών τάπαιξε ο καταψύκτης , ο τεχνικός από Καλαμάτα ζήτησε 30 να τον πάρει , 30 να τον φέρει , 70 η πλακέτα και 50 η τοποθέτηση . Έβγαλα την πλακέτα , αγόρασα 2 πυκνωτές , πήγα σ’ένα εργαστήριο και τους αλλάξανε . Συνολικό κόστος 13€ .
    Ούτε μαγκιά πουλάω , ούτε κάθε μέρα είναι Πάσχα , νομίζω όμως ότι αξίζει να προσπαθήσω . Πάντα υπήρχε κάποιος ΜΙΧΑΛΗΣ , που με καθοδηγούσε . Ευχαριστώ .

Μέλος
    Όνομα
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Kαι πάντα θα υπάρχει ένας χασομέρης Δημήτρης. Σβήσε το όνομά μου επειδή σε βλέπω και προκλητικό .Ο καλύτερος φίλος σου για να μάθεις πως λειτουργεί το πολύμετρο και τι είναι το ινβερτερ είναι το Google και το youtube. Τις είδα τις αναρτήσεις σου και το υφάκι σε κάποιες από αυτές. Ευχαριστώ και εγώ για την ειδοποίηση

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση LG] LG LH5100 43 ίντσες
    από tasn στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-02-23, 19:37
  2. Ανταλλακτικα για Philips 32PF5331
    από kalnik3 στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-18, 23:17
  3. [Τηλεόραση LG] LG 42 ίντσες LH3000 βλάβη
    από tasn στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2