Το πλυντήριο δουλεύει τρία λεπτά και σβήνει, το βγάζω από το ρεύμα μετά από δέκα λεπτά το βάζω πάλι στο ρεύμα και δουλεύει πάλι για τρία λεπτά και σβήνει. PITSOS VARIO 601E. Παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ από Χαλκιδική.
Το πλυντήριο δουλεύει τρία λεπτά και σβήνει, το βγάζω από το ρεύμα μετά από δέκα λεπτά το βάζω πάλι στο ρεύμα και δουλεύει πάλι για τρία λεπτά και σβήνει. PITSOS VARIO 601E. Παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ από Χαλκιδική.
Νερό παίρνει;
Ζεσταίνει το νερό;
Αν το βγάλεις από το ρεύμα για 20 δευτερόλεπτα μόνο, δεν λειτουργεί πάλι για ένα τρίλεπτο;
Ανάβουν ασυνήθιστες ενδείξεις ή βγάζει σφάλμα;
Αν το βάλεις μόνο ξέπλυμα;
Αν το βάλεις σε πρόγραμμα με κρύο νερό;
Αν το βάλεις απ άντληση;
Δουλεύει σε όλα τα προγράμματα κανονικά περνει και νερό, και στήβει όλα κανονικά. Το μόνο που κάνει ειναι ότι σβήνει μετά από δύο ή τρία λεπτά και μετά από 5 λεπτά αφού το βγάζω από το ρεύμα δουλεύει πάλι για δύο τρία λεπτά και σβήνει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chipakos-original : 20-11-21 στις 11:53
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
mikemtb73 (20-11-21)
Φίλε chipakos έβγαλα την πλακέτα και άλλαξα δύο πικνοτες 10mf στα 400 volt kai 470 mf 25 volt, to transistor ειναι ok. Μέτρησα δίοδοι και αντιστάσεις είναι οκ. Το έβαλα να δουλέψει και κάνει πάλι τα ίδια. Εσύ τι βλάβη είχες στην πλακέτα?
Απ ότι θυμάμαι η πλακέτα ήταν διπλή και σάντουιτς μέσα σε τζελ όλη η επάνω και ή κάτω πλευρά της πλακέτας..... Περισσότερο χρόνο χρειάστηκα για να κόψω με drill το κάτω μέρος του σάντουιτς, αλλά λεπτομέρειες δεν θυμάμαι. Πάντως είχα αλλάξει κι εγώ μόνο τον 10μf/ στα 400βολτ. Από κάτω όμως είχε πάρα πολύ λεπτές γραμμές που περνούσαν δίπλα του και αν δεν είχα δώσει ιδιαίτερη προσοχή θα τις είχα κόψει με το τρυπάνι.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Παρατήρησε το tny26x για χρωματικες ανωμαλιες ή παραμορφωσεις κελυφους. Μετρα και τη ταση εξοδου πριν και κατα την εμφανιση του προβληματως. Ισως να ειναι 9vdc. Δες την ταση εξοδου απο το πηνιο των ρελε.
Προσοχη, ταση δικτυου στην πλακετα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ
Καλησπέρα..εχει παρόμοιο πρόβλημα η μητέρα μου σε πλυντήριο ρούχων Pitsos wxp805b6/31.Τωρα τελευταία κάνει κάτι "χαζά".όταν είναι στην πρίζα νεκρώνει τελείως,το αφήνει λίγο εκτός πρίζας λειτουργεί,μετά πάλι τα ίδια!το άνοιξα με προσοχή στην πλακέτα και είδα με την θερμοκάμερα που έχω 2 heat spot 100c περίπου.
μπορεί κάποιος να μου πει ΑΝ γίνουν αλλαγή και τα 2 θα είναι οκ;;
*tny264gn & το άλλο αναγράφει OT409 που είναι μαρκαρισμένα στον κύκλο.
![]()