Καλησπέρα έχω αυτό την 65ρα της Sony led 4κ android μοντέλο Sony kd 65x9005c στα καλά καθουμενα την ανοίγω αλλά δεν έχει εικόνα είναι μαύρο και έχει μόνο ήχο. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?
Καλησπέρα έχω αυτό την 65ρα της Sony led 4κ android μοντέλο Sony kd 65x9005c στα καλά καθουμενα την ανοίγω αλλά δεν έχει εικόνα είναι μαύρο και έχει μόνο ήχο. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?
Φίλε συνονόματε,
αν έχεις ήχο μόνο απ΄ όλες τις εισόδους της τηλεόρασής σου, (RF, SCART, HDMI1,2,3, USB),
τότε το πρόβλημά σου είναι ο οπίσθιος φωτισμός (Backlight) και η βλάβη αυτή χρήζει τεχνικής εξειδίκευσης,
κατάλληλου εξοπλισμού κι ίσως ακόμα και κάποιας σχετικής πείρας στ΄ άνοιγμα panel και την επισκευή οπισθίου
φωτισμού.
Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι διαθέτεις όλα τα παραπάνω, μπορείς να τ΄ επιχειρήσεις, αν όχι όμως, και προκειμένου να
δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα στη τηλεόρασή σου, καλλίτερα ν΄ επικοινωνήσεις με τ΄ επίσημο SERVICE της
SONY στη Θεσσαλονίκη και να στείλεις τη συσκευή σου προς επισκευή.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
εδω εισαι
https://www.aliexpress.com/i/32972418113.html
τωρα πως θα βγαλεις το πανελ ειναι μεγαλη ιστορια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xani : 13-12-20 στις 21:14
Καλησπέρα ο τεχνικός και φίλος μου με είπε ότι το θέμα είναι το back lights έχει αρκετά καμένα οπότε δύσκολο το να επισκευασουμε και κοιτάμε για 3 μπάρες με led το θέμα είναι ότι δεν βρισκουμε κάπου