Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή 42lw570s λευκη λωριδα στο πανελ

παιδια τα φωτα σας!! εχω πανω απο 30 ωρες που ψαχνω τι φταιει σε αυτην την τιβι και ειπα πλεον να κανω ενα ερωτημα.

το λοιπον

η εν λογω τηλεοραση πριν πολυ καιρο παρουσιαζε λευκη λωριδα . συνεχως και χωρις αλλαγες χρωματος κτλ. παρα μονο λευκη (την ειχα δει οπτικα τοτε και οχι τεχνικα).

ο πελατης την πηγε σε εναν τεχνικο στην γειτονια του, ο τεχνικος του ειπε οτι φταιει το πανελ και οτι δεν θα ασχοληθει και την επεστρεψε.

την παρελαβα εγω, αλλα αναβοντας την , μου εδειχνε μια λωριδα ασπρη, και ακριβως διπλα της μια λωριδα ασπρη-μαυρη.

ενω ο πελατης μου εχει πει πως ΣΕ ΟΛΟ το ΥΠΟΛΟΙΠΟ πανελ εδειχνε κανονικα εικονα, σε εμενα μου εβγαζε καθετες γραμμες να περπατανε. οποτε ψαχνω στην tcon και βρισκω καμμενη μια διοδο την οποια αλλαξα με 1n4148 ειχα προχειρη, μετα απο αυτο δουλευει κανονικα ολο το υπολοιπο πανελ. εκτος βεβαια των δυο λωριδων (η μια φουλ ασπρη και η αλλη ασπρη μαυρη). ειμαι σχεδον απολυτα σιγουρος , εκανε εναλλαγη τις εξοδους της τκον προς το πανελ, και γιαυτο καηκε η διοδος, ισως και γιαυτο εκαψε και την δευτερη λωριδα.

να σημειωσω πως στην καλωδιοταινια του πανελ που αντιστοιχει στην ασπρη λωριδα, ειχε αρκετα αλατα-υγρασια, την καθαρισα φυσικα.

εχω πιεσει-καθαρισει-κουνησει τις 2 προβληματικες καλωδιοταινιες που καταληγουν στο πανελ, χωρις ΚΑΜΙΑ ανταποκριση. ουτε καλυτερα ουτε χειροτερα.

(μην βαρατε για την τελευταια φωτογραφια!! οι λωριδες καλυπτουν ολο το καθετο της οθονης ,οπως ακριβως φαινεται )

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια τα φωτα σας!! εχω πανω απο 30 ωρες που ψαχνω τι φταιει σε αυτην την τιβι και ειπα πλεον να κανω ενα ερωτημα.
    ο πελατης την πηγε σε εναν τεχνικο στην γειτονια του, ο τεχνικος του ειπε οτι φταιει το πανελ και οτι δεν θα ασχοληθει και την επεστρεψε.
    την παρελαβα εγω

κόφτην ανταλλακτικά
    είσαι τεχνικός ή χομπίστας?

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

μαλλον για προβλημα στο πανελ το βλεπω το ζητημα.

αποσυνδεσα την ταινια που παει απο την τκον προς το δεξι μερος και η λευκη λωριδα παραμενει οπως ηταν πριν, σε αντιθεση με ολο το υπολοιπο δεξι μερος του πανελ, το οποιο γινεται λευκο εφοσον δεν εχει σημα.

τι λετε?

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

οκ και εγω στην τελικη αυτο σκεφτομαι. τεχνικος ειμαι.
    μηπως χρειαζεσαι τις πλακετες; η και καποιος αλλος. οποιος τις θελει ας μου στειλει με πμ την τιμη , για ολες η για καποια συγκεκριμενη, ωστε να μιλησω με τον ιδιοκτητη της τηλεορασης.

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

αν και ξερω οτι δεν συμφερει να αλλαξουμε πανελ, μηπως ξερουμε ποσο εχουν ; lc420euf

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

να κανω και μια τελευταια ΧΑΖΗ ερωτηση και κλεινω αυτο το θεμα...!!!

υπαρχει τροπος να την κανω να δειχνει μονο το δεξι μερος της τηλεορασης ; (το προβληματικο μερος αφορα της μια lvds ταινια απο τις δυο, που φευγουν απο την τκον.)

η μια σκεψη ειναι αποκλειστικη χρηση μονο μεσω υπολογιστη-vga in και να μαζευει το παραθυρο (πχ για βιντεο, τηλεοραση κτλ) στην δεξια πλευρα.

αυτο μπορω να το κανω μεσα στην main της τηλεορασης, ωστε να λειτουργει σαν τηλεοραση ;; αλλα να τα δειχνει ολα στην δεξια πλευρα της οθονης;

Το avatar του χρήστη STALKER IX
    Μέλος
    Όνομα
    Μιχαλης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

Λογικα γινετε μεσω υπολογιστη απλα μετα πρεπει να την τοποθετησης καθετα την τν οπως της νταλιας χατζηαλεξανδρου αν ειχες δει τη σειρα. (καμια ειρωνια)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Όποιος έχει οθόνη για το lg lw570s ας μού στείλει mail. Vasilisstr8@hotmail.com. έχω καμένη οθόνη και εγώ

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] Samsung LE32r71b Καθετη γραμμή στο κεντρο του πανελ
    από martylos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-15, 14:53
  2. [Τηλεόραση Philips] philips 32pfl3312/10 λευκη εικονα
    από panos1983 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-13, 18:32
  3. [Οθόνη LG] Λευκη οθονη σε Flatron l1752s
    από age80 στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 5