Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι καινούργιος στο σαιτ και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Έχω δύο οθόνες LG, η μία είναι η flatron L1710 η οποία μόλις την ανοίγω δείχνει την εικόνα για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά η οθόνη μαυρίζει ενώ το led μένει αναμμένο πρασινο. Είναι ή απ τον inverter ή από τις λάμπες, σωστά; Υπάρχει μήπως κανα "κολπάκι" ή κάποια διαδικασία ώστε να τσεκάρω αν το πρόβλημα είναι στον inverter ή στις λάμπες;
Η άλλη οθόνη είναι η flatron W1942S. Αυτή μόλις την άνοιγα άρχιζε να αναβοσβήνει το σήμα της lg (που βγάζει στην αρχή μόλις ανοίξει η οθόνη) βγάζοντας έναν διακεκομμένο να το πω θόρυβο(τσακ....τσακ....) Δεν έκανε κάτι άλλο. Της άλλαξα όλους τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές (είχε κανα 2-3 τελείως σκασμένους) την έβαλα ξανά και τώρα ενώ το led μένει κανονικά αναμένο η οθόνη είναι μαύρη και βγάζει τώρα έναν συνεχόμενο θόρυβο απ τον μετασχηματιστή του inverter νομίζω.(Αν βγάλω την καλωδιοταινία που πάει απ την έξοδο του τροφοδοτικού στο μικρό πλακετάκι δίπλα ο θόρυβος σταματάει.) Ελπίζω να μην κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων!![]()