Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή belinea 17'' δεν αναβει

εχω την belinea 17'' 101725 μοντελο.

δεν αναβει, ουτε λαμπεσ, ουτε λεντακι .. αυτη εχει εξωτερικο τροφοδοτικο και μεσα της μια πλακετα που κανει τα 12 βολτ σε διαφορες τασεις.

σχηματικο βρηκα απο αλλα μοντελα ομως δεν ταιριαζουν.

τα 12 βολτ τα βλεπω ως ενα σημειο αλλα απο εκει και μετα δεν υπαρχει αλλη ταση. εχει 2 σταθεροποιητες πιστευω βγαζουν 3.3 και 2.5 βολτ, αλλα ουτε στην εισοδο τους ερχεται κατι.

αλλαξα καποιους πυκνωτες(κανενας δε φαινεται κατεστραμενος)

2πυκνωτες εχουν 12 βολτ στα ακρα τους και ολοι οι υπολοιποι ειτε 1.025 βολτ και καποιοι αλλοι 0.206 βολτ.

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

επισης εχει ενα ολο/μενο P52AP το οποιο δε βρηκα τι ακριβως ειναι. περνει 12 βολτ αλλα βγαζει 1.025

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Θα βοηθούσε νομίζω περισσότερο, αν ανέβαζες και μερικές φωτογραφίες .

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

P9110285.jpg

πιστευω να φαινεται. οι πυκνωτες που ειναι περιεργα στην πλακετα επανω, τους εχω αλλαξει.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

belinea 17'' b.jpg

Θα σου πρότεινα να αλλάξεις του ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές που έχω σε κόκκινο κύκλο ( επειδή από ότι είδα είναι λίγοι συνολικά, αν μπορείς να τους αλλάξεις και όλους ,προληπτικά,ακόμα καλύτερα ,μερικές φορές δεν φαίνονται φουσκωμένοι και καλύτερα να του μετράς ή να τους αλλάζεις κατευθείαν, εφόσον έχουν μικρό κόστος).
    Να τσεκάρεις και τα εξαρτήματα που έχω σε κίτρινο κύκλο ,επειδή φαίνονται σαν μαυρισμένα και επειδή δεν είναι ευδιάκριτα στην φωτογραφία, τι κωδικό γράφει το ολοκληρωμένο ;
    Στο σημείο που είναι ο μωβ κύκλος, φαίνεται σαν να έχεις αφαιρέσει κάποιον ηλεκτρολυτικό πυκνωτή και να μην έχεις βάλει καινούργιο.Δεν ξέρω αν όντως είναι έτσι ,έλεγξέ το.
    Ελέγχεις βέβαια και τις διόδους ,τις αντιστάσεις κ.λ.π. στο κύκλωμα του τροφοδοτικού .Αυτά μπορώ να σου πω προς το παρών. Έψαξα και εγώ αλλά δεν βρήκα σχέδιο.Αν έχεις κάτι νεότερο ,ξαναγράψε.

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή

εχεις τσεκαρει τις smd αφάλειες που μπορεί να υπαρχουν γυρω απο τους σταθεροποιητες?.Για να μην σε ανάβει καθόλου το led τροφοδοσίας της οθόνης και εφόσον λες οτι το τροφοδοτικό σου είναι οκ θα πρέπει να δεις τις ασφάλειες. Καποια ειναι καμμένη.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας