Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή ερωτηση σχετικα με πλυντηριο ρουχων brandt

καλησπερα εχω εδω και 3 χρονια ενα πλυντηριο ρουχων brandt μοντελο WTE1272K ανω φορτωσης και απο χτες μου βγαζει ενδειξη στην οθονη D07.εψαξα μεσα στο manual του πλυντηριου και λεει οτι το 07 σημαινει προβλημα με το καπακι ασφαλειας οτι δεν εχει κλεισει καλα δηλαδη.εγω μια χαρα εχω κλεισει το καπακι δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα συνεχιζει και βγαζει την ιδια ενδειξη και επισης δεν τραβαει νερο οταν παταω το start.οποιος γνωριζει ας βοηθησει,ευχαριστω εκ των προτερων!

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον aggeletakis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

zoelemb (24-09-12)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Για βάλε το πρόγραμμα προς το τέλος που βγάζει νερά και προχωράει για το στίψιμο να δεις τι κάνει εκεί?
    Και αυτό για να καταλάβουμε αν έχει πρόβλημα ο διακόπτης της πόρτας ...ή πρόβλημα στην βαλβίδα εισόδου νερού.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για βάλε το πρόγραμμα προς το τέλος που βγάζει νερά και προχωράει για το στίψιμο να δεις τι κάνει εκεί?
    Και αυτό για να καταλάβουμε αν έχει πρόβλημα ο διακόπτης της πόρτας ...ή πρόβλημα στην βαλβίδα εισόδου νερού.
    φιλε δεν μπορω να το βαλω στο τελος γιατι εχει στανταρ προγραμμα η καθε ρυθμιση.δεν μου εχει δηλαδη να το παω εγω οπου θελω,στην αρχη ανοιγει το κουμπι το start βαζω το προγραμμα που θελω αλλα δεν μου ξεκιναει διοτι μετα απο 5 δευτερα βγαζει αυτο το D07.τσεκαρα την πορτα κανει το κλικ που σημαινει οτι εχει κλεισει μια χαρα και τσεκαρα πισω τον σωληνα του νερου δεν εχει τιποτα μεσα μπας και ειχε πιασει κατι και ειχε βουλωσει,αλλα τιποτα ολα κανονικα μου φαινονται.τωρα που το κοιταξα ενω ακουω οτι παει να τραβηξει νερο δεν τραβαει για αυτο λογικα μου βγαζει αυτο τον κωδικο.τι προβλημα υπαρχει δηλαδη?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aggeletakis : 29-07-12 στις 21:08

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πρόγραμμα μόνο για ξέπλυμα π.χ. Κατάλαβα τι θέλεις να πεις ... ότι είναι με προγραμματισμό πλακέτας κτλ αλλά σίγουρα έχει και επιλογή μόνο π.χ. (σκέτο άντληση νερού).

Το ότι ακούγεται το κλικ όταν κλείνεις την πόρτα δεν σημαίνει ότι ενεργοποιείται και ο διακόπτης που υπάρχει από κάτω.
    και δεν εννοούσα την σωλήνα νερού .... αλλά την ηλεκτροβαλβίδα νερού . ένα πηνίο είναι
    Είναι δύσκολο πάντως πλυντήριο αυτά που έχουν την πόρτα από πάνω για να μπορέσεις να προχωρήσεις με άνεση. Και όσες οδηγίες και να σου δώσουμε θα πελαγώσεις , εκτός και είσαι λίγο γάτος και έχεις σχετικές εμπειρίες με τα ηλεκτρολογικά.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πρόγραμμα μόνο για ξέπλυμα π.χ. Κατάλαβα τι θέλεις να πεις ... ότι είναι με προγραμματισμό πλακέτας κτλ αλλά σίγουρα έχει και επιλογή μόνο π.χ. (σκέτο άντληση νερού).

Το ότι ακούγεται το κλικ όταν κλείνεις την πόρτα δεν σημαίνει ότι ενεργοποιείται και ο διακόπτης που υπάρχει από κάτω.
    και δεν εννοούσα την σωλήνα νερού .... αλλά την ηλεκτροβαλβίδα νερού . ένα πηνίο είναι
    Είναι δύσκολο πάντως πλυντήριο αυτά που έχουν την πόρτα από πάνω για να μπορέσεις να προχωρήσεις με άνεση. Και όσες οδηγίες και να σου δώσουμε θα πελαγώσεις , εκτός και είσαι λίγο γάτος και έχεις σχετικές εμπειρίες με τα ηλεκτρολογικά.
    εχει 3 λειτουργιες φιλε μου.μια για την κυρια πλυση μια για στιψιμο και αλλη μια που λεει spin και ειναι τελευταια και κανει 10 λεπτα οι αλλες 2 θελουν πιο πολυ χρονο.το προβλημα λογικα ειναι με την αντληση νερου γιατι οταν παταω το on-off βλεπω οτι πιεζεται η σωληνα του νερου να αντλησει αλλα σταματαει ακαριαια.δηλαδη με το on πιεζεται και μετα τελος,μετα φυσικα απο 5 δευτερα βγαζει αυτο το σφαλμα στην οθονη το d07.απο ηλεκτρολογικα και πηνια και τετοια δεν νιωθω καθολου απλα ανοιξα την σωληνα να δω μηπως εχει βουλωσει τιποτα,μεσα στο πλυντηριο απο πισω δεν εχω κοιταξει καθολου.λες να εχει καει το μηχανημα που κανει την αντληση?αν εχεις καμια οδηγια πες την μου και τα πιανω αμεσως αρκει να ξερω που βαδιζω αλλιως φωναζω τεχνικο και το φτιαχνει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aggeletakis : 29-07-12 στις 21:25

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

θυμασαι παλια που δουλευε,αν εκανες επιλογη προγραμματος με ανοιχτη πορτα σου εβγαζε παλι το ιδιο?ή δεν ειχε τυχει?
    παντως ετσι οπως τα λες δειχνει προβλημα στον διακοπτη της πορτας.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    ορεστιαδα

Προεπιλογή

αν και περασε καιρος απο το ερωτημα σου. δες και αυτο. σε μενα εγινε 2 φορες με επιτυχια.αν ανοιξεις το αριστερο πλαινο καπακι θα δεις τον ιμαντα που γυρθζει τον καδο. στο πλαισιο πανω εχει κατι σαν αισθητηρες , μπορει να σου μοιασουν με μαγνητες. σε αυτα με τον καιρο και την λειτουργεια του ιμαντα καθεται μαυριλα. εγω τα καθαρισα απλα. και δουλευει..δοκιμασε το

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    ορεστιαδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aggeletakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα εχω εδω και 3 χρονια ενα πλυντηριο ρουχων brandt μοντελο WTE1272K ανω φορτωσης και απο χτες μου βγαζει ενδειξη στην οθονη D07.εψαξα μεσα στο manual του πλυντηριου και λεει οτι το 07 σημαινει προβλημα με το καπακι ασφαλειας οτι δεν εχει κλεισει καλα δηλαδη.εγω μια χαρα εχω κλεισει το καπακι δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα συνεχιζει και βγαζει την ιδια ενδειξη και επισης δεν τραβαει νερο οταν παταω το start.οποιος γνωριζει ας βοηθησει,ευχαριστω εκ των προτερων!
    αν και περασε καιρος απο το ερωτημα σου. δες και αυτο. σε μενα εγινε 2 φορες με επιτυχια.αν ανοιξεις το αριστερο πλαινο καπακι θα δεις τον ιμαντα που γυρθζει τον καδο. στο πλαισιο πανω εχει κατι σαν αισθητηρες , μπορει να σου μοιασουν με μαγνητες. σε αυτα με τον καιρο και την λειτουργεια του ιμαντα καθεται μαυριλα. εγω τα καθαρισα απλα. και δουλευει..δοκιμασε το

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Το πλυντηριο δεν ξεπλενει καλα τα ρουχα.
    από doc_2005 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-12, 19:52
  2. Ερωτηση περι παλαιου ραδιοφωνου Luxor
    από edgar στο forum Ραδιόφωνο & CD Player
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-11, 19:35
  3. Σχετικα με Μ/Σ
    από dbmv στο forum UPS & Πηγές Τροφοδοσίας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-10, 17:09
  4. Διαρροη ρευματος σε πλυντηριο