Καλησπέρα παιδιά,
αν και ηλεκτρονικός όχι βέβαια με μεγάλη εμπειρία σε επισκευές τηλεοράσεων, έχω επισκευάσει κατά καιρούς αρκετές απ' αυτές για συγγενείς και φίλους αλλά έχω συναντήσει ένα πρόβλημα το οποίο με έχει "κολλήσει". Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: Σε μία SONY BRAVIA KDL-20S2000 ενώ όλα παίζουν κανονικά ο ήχος διακόπτεται επαναλαμβανόμενα. συνέχεια και συνέχεια. Το κάνει από τη στιγμή που θα ανοίξει μέχρι που θα την κλείσεις. επανέρχεται και φεύγει ανά δευτερόλεπτα. Πρώτη μου σκέψη πήγε στην μονάδα του ήχου βέβαια - κάποια ψυχρή κόλληση ίσως - αν και η συχνότητα του φαινομένου με προβλημάτισε. Πέρασα ξανά όλες τις κολλήσεις στη μονάδα ήχου αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. Έπειτα δοκίμασα να την συνδέσω μέσω SCART με μια άλλη τηλεόραση και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα παραμένει, δηλαδή και στην "καλή" τηλεόραση έχω αυτές τις διακοπές του ήχου, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι ο τελικός ενισχυτής, αλλά κάτι πιο πριν. Πιθανώς η IF, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, όμως δυστυχώς δεν έχω σχέδιο οπότε δυσκολεύομαι να προχωρήσω. Κάθε βοήθεια δεκτή..