Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8
    Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή iPhone 4 νεκρό

Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου ένα iPhone 4 το οποίο δεν παίρνει μπρος. Συγκεκριμένα δεν ανταποκρίνεται πατώντας το Power on button. Το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζει για μερικά δεύτερα και κατόπιν εξαφανίζει το logo (μηλαράκι) όταν το βάζω στη φόρτιση. Μου δίνει την εικόνα ότι πάει να ενεργοποιηθεί, φτάνει σε ένα σημείο, κάτι δεν αντιλαμβάνεται σωστά, και κάνει reboot. Προσπάθησα μάταια με τον συνδυασμό πλήκτρων Power on + Home να του κάνω reset. Τι μπορεί να είναι αυτό ??? Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Μέλος
    Όνομα
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Ανδρεα καλησπερα,
    καταρχας πες μας αν προκληθηκε απο κατι αυτη η βλαβη,ενοω επεσε καποιο υγρο?επεσε κατω?
    Του αλλαξατε μηπως καποια μπαταρια?
    Δοκιμασε το εξης....ανοιξε στον υπολογιστη το itunes...βαλε την μια ακρη του καλωδιου που φορτιζει στο κινητο,πατα πατημενο το home button και χωρις να το αφησεις βαλτο σε μια θυρα usb του υπολογιστη και πες μας αν σου βγαζει στο κινητο το σημα του itunes.
    Αν οχι τοτε θελει ανοιγμα και μετρησεις πραγμα ισως αρκετα δυσκολο για καποιον που δεν εχει γνωσεις.
    Φιλικα...

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον qazwsx για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Basilis Golfos (30-01-17)

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Σοφιανέ σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Νομίζω ότι η βλάβη έχει προκληθεί από βροχή, μα δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Θα μάθω και θα επανέλθω ...

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αν είναι από βροχή αλλάζει το πράγμα. Πρέπει να το ανοίξεις, πρώτα οπτικός έλεγχος, μετά μετρήσεις να δεις τι γίνεται... Αν είναι θέμα Software, ακολουθείς τη διαδικασία restore του firmware μέσω itunes..

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπόν έχω νεότερα. Η βλάβη απ' ότι έμαθα προκλήθηκε από πτώση. Κατά τα άλλα, άνοιξα σήμερα το τηλέφωνο (με κάθε προσοχή γιατί είναι τίγκα στα άνισομήκη βιδάκια), πήρα την πλακέτα στο χέρι, αλλά είναι όλη ένα shield !!! Θα προσπαθήσω να τα αφαιρέσω ένα ένα μήπως δω κάτι ενθαρρυντικό για την εξέλιξη ...

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Success story κύριοι!!! Το τηλέφωνο λειτουργεί μία χαρά. Αφότου έμαθα ότι το πρόβλημα προήλθε από πτώση, το άνοιξα, έκανα έναν οπτικό έλεγχο (ότι μπόρεσα δηλαδή γιατί όλη η logic board ήταν ένα shield), και το ξαναέκλεισα προσεκτικά (έχοντας ένα άγχος να βάλω τα σωστά βιδάκια στις κατάλληλες θέσεις) με την ελπίδα να είχε χάσει κάποιος connector την επαφή. Όντως πέτυχα διάνα στον συλλογισμό μου (σε άπταιστα Ελληνικά λέγεται και beginner's luck), και τώρα υπάρχει ένα επιπλέον τηλέφωνο διαθέσιμο (μέχρι να το ξαναχαλάσει ο πιτσιρικάς δηλαδή). Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή μου ...

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Success story κύριοι!!! Το τηλέφωνο λειτουργεί μία χαρά. Αφότου έμαθα ότι το πρόβλημα προήλθε από πτώση, το άνοιξα, έκανα έναν οπτικό έλεγχο (ότι μπόρεσα δηλαδή γιατί όλη η logic board ήταν ένα shield), και το ξαναέκλεισα προσεκτικά (έχοντας ένα άγχος να βάλω τα σωστά βιδάκια στις κατάλληλες θέσεις) με την ελπίδα να είχε χάσει κάποιος connector την επαφή. Όντως πέτυχα διάνα στον συλλογισμό μου (σε άπταιστα Ελληνικά λέγεται και beginner's luck), και τώρα υπάρχει ένα επιπλέον τηλέφωνο διαθέσιμο (μέχρι να το ξαναχαλάσει ο πιτσιρικάς δηλαδή). Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή μου ...
    τοσος κοπος για το βησμα της μπαταριας?
    αν ειχε σπασιμο σε μαιν ...χαχαχαχ ουτε ο κινεζος δεν το φκιαννν

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pipilas Εμφάνιση μηνυμάτων
    τοσος κοπος για το βησμα της μπαταριας?
    αν ειχε σπασιμο σε μαιν ...χαχαχαχ ουτε ο κινεζος δεν το φκιαννν

Τι να κάνουμε, οι "ώρες πτήσεις" μου είναι μηδέν (ούτε που έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου iPhone). Δεν είμαστε όλοι το ίδιο σχετικοί βλέπεις ...

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό Samsung] SH12VA1 νεκρό
    από brasidas12 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-15, 12:25
  2. [CD Player] Discman JVC νεκρό
    από γάτος στο forum Ραδιόφωνο & CD Player
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-12, 09:53
  3. [Κινητό Τηλέφωνο] Nokia n78 νεκρό
    από PCMan στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 57