οι καιροι ειναι δυσκολοι και πρεπει να εκμεταλευτουμε οσο καλυτερα γινετε αυτα που εχουμε.. εκανα μια πατεντα για το ανοικτο τζακι μου ωστε να γινει ενεργειακό.εκανα μια προσοψω με ανοιγωμενο φυλλο και εναν συρτη ωστε να ελενχω την ποσοτητα του αερα που θα μπενει μεσα στο χωρο καυσης ώστε να μην καιει τα ξυλα ανεξελεκτα... το προχώρησα και παραπανω και θελω τωρα να κανω αυτοματι εκκινηση του ανεμιστηρα
οταν εκανα το τζακι μου καποτε εβαλα μεσα στην γυψοσαλιδα πισω απο την περσιδα ενα ανεμιστηρα οποτε αναβω το τζακι να ανοιγω τον διακοπτη στον τοιχο για να εχω μεγαλυτερη αποδοση ....αλλα ετσι πρεπει να σηκωνομαι να βλεπω το θερμομετρο που εχω βαλει και αν ειναι 40 βαθμους μεσα στην γυψοσανιδα τοτε οκ αξιζει να το ανοιξης ,κανει δουλεια ...δοκιμασμενο .. βρηκα αυτο στο εβαυ http://www.ebay.co.uk/itm/5-x-KSD301...item43bc3ea4af ειναι σαν θερμοασφαλεια αλλα ειναι normal open στους 40 C .το κινητιρακι ειναι καμια 100W
θα μπορεσει να το λειτουργήσει?
Specification:
Product Name Temperature Switch Model.No KSD301 Action Type (NO)Normal Open Action Temperature 40C/104F Voltage 10A, AC250V Circuit Resistance <50 Mohm Insulation resistance 100 Mohm Size(Each) 3.4 x 1.2cm/1.3" x 0.47"(L*H) Material Metal, Plastic Color Black, Silver Tone Net Weight 24g Package Content 5 x Temperature Switch Themostat ![]()