Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Xαρης
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή πλυντηριο ρουχων BRANT φορτωση απο επανω..

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το ως ανω πληντυριο ρουχων TCO 511 EXE/E πατωντας να ξεκινησει το προγραμμα πλυσεις,αρχιζει να βαζει νερο,αν δεν γυρισω εγω το κουμπι δεν προχωραει ,πρεπει να το κανω χειροκινητα μεχρι το τεταρτο η πεμπτο κλικ,για να αρχισει να πλενει...κ. δεν ζεσταινει το νερο καθολου.Δεν ξεκιναει την πλυση σε ολα τα προγραμματα..φτιαχνεται?..συμφερη η επισκευη?..Ποιος ξερει? Ευχαριστω εκ των προτερων

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μάλλον επειδή δεν ζεσταίνει (πρόβλημα αντίστασης) δεν προχωράει και το πρόγραμμα.
    Αν έχει ξεχωριστό θερμοστάτη χειροκίνητο . (για να το διαπιστώσεις ) επέλεξε ένα πρόγραμμα που δεν προχωρούσε πριν... αλλά αυτήν την φορά βάλε τον θερμοστάτη σε θέση τέρμα αριστερά Off (στο 0 βαθμούς) .. λογικά θα τρέξει το πρόγραμμα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Xαρης
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Ευχαριστω,Πετρο το σκεφτηκα κ εγω αυτο..το εχω κανει ,σε ολα τα προγραμματα,εχει διακοπτη θερμοκρασιας τον εχω στο ( 0 c ) αλλα παλι τιποτα ,,,σκεφτομαι ,οτι δεν τρεχει ,,,η πλυση επειδη δεν ζεσταινει το νερο?..ειναι ακριβη η αλλαγη της αντιστασης? BRAND TCO 511 EXE/E

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν βρίσκω πληροφορίες για αυτό το μοντέλο .
    το εχω κανει ,σε ολα τα προγραμματα,εχει διακοπτη θερμοκρασιας τον εχω στο ( 0 c ) αλλα παλι τιποτα ,,,σκεφτομαι ,οτι δεν τρεχει ,,,η πλυση επειδη δεν ζεσταινει το νερο?
    Εξαρτάτε από τον τρόπο που είναι φτιαγμένο το μοντέλο (για απλά πλυντήρια με μηχανικό εγκέφαλο) , τώρα η περίπτωση σου μπορεί να είναι διαφορετική και η αιτία πέρα από το ότι δεν ζεσταίνει να είναι αλλού. Πάντως μια απλή εξέταση/μέτρηση της αντίστασης δεν είναι και χρονοβόρα διαδικασία .
    ειναι ακριβη η αλλαγη της αντιστασης? εξαρτάτε από το ποιος θα το φτιάξει και αν θα βάλεις ανταλλακτικό "γνήσιο" της εταιρίας ή ημιτασιόν κτλ

Παρόμοια Θέματα

1. [Candy] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ
    από ΘΕΟΦΙΛΟΣ στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-13, 09:07
  2. [Siemens] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ SIEMENS
    από pap22 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-13, 15:36
  3. [Brandt] ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ
    από gpswatch στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2