Παιδιά γεία σας έχω το εξής πρόβλημα με μια Sony crt δείχνει κανονικά για μερικά δευτερόλεπτα και μετά σβήνει.Μετά δεν ξαναανοίγει.Ανοίγει μετά απο κανα 2ήμερο ενα το ξαναπροσπαθήσω.Κανείς καμια βοήθεια?![]()
Παιδιά γεία σας έχω το εξής πρόβλημα με μια Sony crt δείχνει κανονικά για μερικά δευτερόλεπτα και μετά σβήνει.Μετά δεν ξαναανοίγει.Ανοίγει μετά απο κανα 2ήμερο ενα το ξαναπροσπαθήσω.Κανείς καμια βοήθεια?![]()
ψυχρές κολλήσεις.
πέρνα προσεκτικά όλες τις κολλήσεις της πλακέτας που θα σου φανούν προβληματικές (σπασμένες, καμένες).
Ή κάποιος/οι πυκνωτές στα τελευταία τους. Άλλαξε κάποιους ηλεκτρολυτικούς στο τροφοδοτικό ή/και κοντά στο μετασχηματιστή υψηλής.
θα περάσω τις κολήσεις που είναι έτσι κ έτσι και θα σας πώ.
Απο έναν έλεγχο που έγινε στις κολλήσεις είναι όλες οκ.Ξαναπάτησα μερικές δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα είδα ένα πυκνωτάκι στο 1μf που μου φάίνεται πως είχε ψιλοανοίξει απο κάτω.Θα το αλλάξω και αφτό και θα σας πώ.
Παιδιά δεν ανοίγει καθόλου τώρα κάνει ένα ήχο τον χαρακτηριστικο ήχο τών crt τηλεοράσεων αλλά δεν προλαβαίνει να δείξει εικόνα και μετά νεκρό..
Ελέγχεις για αρχή πυκνωτές και ημιαγωγά λοιπόν.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
οταν λες ημιαγωγά??
Τρανζίστορ κυρίως. Αν και αυτη η ερωτηση-και με ολο το σεβασμό προς εσενα-δειχνει μάλλον αγνοια... εν αντιθεσει ομως με καποιους αλλους δεν εχω θέμα....
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
άλλαξε όλους τους ηλεκτρολητικούς πυκνωτές στο τροφοδοτικό.