1). Αν δεν έχεις αλλάξει πυκνωτές και σε αυτή την πλακέτα καλό θα ήταν να το κάνεις. Να τους αλλάξεις όλους στους 105 βαθμούς και ας μην είναι φουσκωμένοι. Όταν τους αλλάξεις να μετρήσεις τάσεις στην φύσα που φεύγει για την μικρή πλακέτα. Αν δεν στρώσει
2).Θα κάνεις έλεγχο στις αντιστάσεις και στην r301 κοντά στον μετασχηματιστή. Με το πολύμετρο θα τσεκάρεις επίσης και τις 2 διπλοδιόδους επάνω στις ψύκτρες. αν όλα είναι οκ
3). από την πάνω μεριά κοντά στους μετασχηματιστές σου έχω σημειώσει με μεγάλο κύκλο το σημείο (HS). Από την κάτω μεριά είναι 2 mosfet smd. Προσθέτεις κόλληση σε αυτά (στα επάνω 4 ποδαράκια του κάθε mosfet και στο pin1 του κάθε mosfet).
4). Αν δεν δεις διαφορά κοίταξε για ωμικές διαφορές στους μετασχηματιστές. Αν δεν έχεις μαυρίλες κάτω από τα μετασχηματιστάκια το πρόβλημά σου λογικά είναι στα smd mosfets.
Καλό θα ήταν μιας και είναι λιγάκι απίθανο και στα 2 monitor σου να έχει χαλασμένες λάμπες, αφού αλλάξεις τους πυκνωτές και τσεκάρεις τα παραπάνω, να δοκιμάσεις και με το 19άρι panel μιας και αυτό είναι πιθανότατα το λειτουργικό καθώς η βλάβη του ήταν εμφανέστατα στους πυκνωτές και στον θόρυβο που έχεις λογικά από τον μετασχηματιστή.
Οπότε τις δοκιμές κάντες και με το 19άρι monitor, ειδικά μετά την αλλαγή πυκνωτών και την πρόσθεση κόλλησης στα mosfets.
Καλό θα ήταν να τσεκάρεις και για ψυχρές στο κάτω μέρος του τροφοδοτικού.
Δεν το γνωρίζω και δεν το έχω δοκιμάσει καθώς φοβάμαι τις υψηλές τάσεις και ότι κάνω το κάνω εκτός ρεύματος εκτός από την μέτρηση τάσεων στην φύσα.
Λογικά το πρόβλημά σου είναι στον inverter και όχι στις λάμπες. Αν αποκλείσεις με την αλλαγή πυκνωτών και τις τάσεις τότε βεβαιώνεσαι 100% κατά την γνώμη μου.