Έχεις δίκιο. .. Ευχαριστώ θα ενημερώσω. .
Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Έχεις δίκιο. .. Ευχαριστώ θα ενημερώσω. .
Δυστυχώς και το ρελεδακι δουλεύει...
Φωτογραφία την πλακέτα από κάτω και από πάνω με σημειωμένες τις ακίδες που πάνε τα χοντρά καλώδια.
Φωτογραφία από όλα τα εξαρτήματα (θερμικά κλπ) που παρεμβάλλονται μέχρι την αντίσταση.
Το ρελέ πως ξέρεις ότι δουλεύει;
Το ξεκολησα το έβαλα σε τάση κ αφού οπλίτες δοκίμασα την επαφη δουλεύει.. πάει για πλακέτα από τι κατάλαβα. . Οπότε τους έδωσα τιμή για πλακέτα κ φυσικά θα πάρουν καινούργιο..
Υδραυλικα το πλυντηριο δουλευει σωστα?Το γνωριζεις καλα το μοντελο τι ιδιαιτεροτητες εχει κυριως με την παροχη του νερου πριν μπει στον καδο?Το ρωταω γιατι πολλες φορες στα καινουργια μοντελα αλλου ειναι η βλαβη και αλλο μας δειχνει
Δεν το γνωρίζω πολύ καλά. . Αλλά από τι είδα περνεις νερό γρήγορα σταματάει κ βάζει μπρος το μοτέρ. . Αν εννοείς αυτο. Ιδιαίτερο τη τες η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω. . Και γιαυτό ρωταω
Στη φωτο δεν ξεχωριζω καλα το μοντελο,γραψτο λιγο για να το τσεκαρω και θα σου πω
S49T55N1EU/30
Μπορεί να ειπώθηκε πριν ότι "εξέτασες τον διακόπτη ωθήσεως " (ή όπως τον λέτε εσείς , για μένα διακόπτη πιέσεως ) αλλά με την ερώτηση στο #15. θέλει να σου πει την πιθανότητα να μην έχει πάρει σωστή ποσότητα νερού , ή κάποιο μπλοκάρισμα της αντλίας πλύσης στην ροή και στην πίεση του νερού πλύσης . Οπότε από κάτι τέτοια δεν θα ζεστάνει
Το νερο στη πλαϊνή θήκη έχει συγκεκριμένη ποσότητα που περνει. . Δηλαδή τραβάει έως ότου γεμίσει αυτή κ ξεκινήσει η φυσική ροή προς το κάδο εκεί σταματά την βαλβίδα εισαγωγής. Οπότε πιστεύω ότι είναι οκ.. γιατί δεν κάνει ούτε λεπτό να πάρει αυτή τη ποσοτητα