-
εγω στη θεση θα ξαναεπαιρνα τηλ. την μορρις και θα τους ελεγα οτι ειμαι τεχνικος και τι σημαινουν ακριβως ειναι οι κωδικοι που βγαζει το μηχανημα για να ξερω στα σιγουρα που να ψαξω,γιατι αυτο μπορει να ειναι οτιδοιποτε ακομα και απο τα αισθηρια στο συμπηκνωτη λογο ελληψης φρεον
-
Ετσι ακριβως ωπος ειπες πρεπει να γυνει φυλε Χρηστο...!!
παιρνεις τηλ και απαιτεις να σου δοσουν το manual με τα error.....
για να ξερεις σηγουρα που θα ψαξεις....
γιατι εαν πηγαινεις ισως να ειναι αυτο ισως να ειναι το αλλο περισσοτερο θα μπερδευτεις και δεν θα βγαλεις ακρι....
-
παιδια να στε καλα,θα παρω τηλ ξανα να με πουν ακριβως.και κατι τελευταιο.οι κωδικοι βλαβων ειναι αξιοπιστοι,εννοω οταν σου λεει πχ πλακετα ειναι πλακετα η μπορει να ειναι ενα αλλο περιφερειακο αλλα να διαγνωνει πλακετα?
-
παιδια βοηθηστε μπας και βρω καμια λυση.το ειδε τεχνικος,μετρησε φρεον και ειναι οκ.διαρροη δεν υπαρχει.οταν αναβει στη θερμανση,παιρνει μπροστα ο κομπρεσσορας και δουλευει και ο εξω ανεμιστηρας συνεχεια.ο αερας μεσα ειναι χλιαρος ως κρυος,ο μικρος σωληνας κρυος και ο μεγαλος χλιαρος,ακομη και μετα απο ωρα λειτουργιας.ο κομπρεσσορας αυξομειωνει αλλα ο ανεμιστηρας εξω δουλευει ασταματητα...εχει κοντα 1,5 χρονο κ δε μπορω να βγαλω ακρη,help...
-
αφου μας λες οτι απο αλλη ασφαλεια λειτουργει κανωνικα.τωτε πιθανοτατα εχει προβλημα η γραμη που ειναι συνδεμενο. ελενξε αν ειναι χαλαρη καμια συνδεση στον πηνακα και στην αναγκη αλαξε και τον ασφαλειοδιακοπτη...
-
οσο αφορα τη γραμμη τροφοδοσιας το εχω αποκλεισει,τραβηξα 2,5αρι απο την κλεμα της μεσα μοναδας στον πινακα,δεν ειναι η γραμμη.κατι με την εξωτερικη μοναδα ειναι αλλα τι???σα ρελε που δε κουμπωνει σωστα,σα πυκνωτης χαλασμενος....καποιος που εχει παρομοια εμπειρεα?