αυτο λεω οτι υπαρχει ενα δαχτυλιδι που μοιαζει να εχει στροφες σα βιδα πως να το ξεβιδωσω;;;οταν το πιανω με γκαζοταναλια και το περιστρεφω περιστρεφεται και ο καδος τι δεν κανω καλα;;
Printable View
αυτο λεω οτι υπαρχει ενα δαχτυλιδι που μοιαζει να εχει στροφες σα βιδα πως να το ξεβιδωσω;;;οταν το πιανω με γκαζοταναλια και το περιστρεφω περιστρεφεται και ο καδος τι δεν κανω καλα;;
βιδωσε σταθερα την βαση στηριξης και μετα οπως λες για τα αξονακια προπαθησε να τα λυσεις. πυνε ομως τα γρασα και δες αν εχει ατσαλοασφαλειες στον καθε αξονα που μπορει να κραταει τα δυο ρουλεμαν στη θεση τους απο μεσα μερια στον καδο δεν ειδες αν εχει καμια φλαντζα με βιδες ;;;;;-----ερε κα ναχε ευευρεθει ο διακτινισμος στην πραγματικοτητα και οχι μονο στο εντερπρα'ι'ζ ------:001_rolleyes: να ετσι πολυ θα τοθελα να κανω ενα τσαφ και ναρθω να το ψαξουμε παραια
να σας δωσω το δικο μου τηλ που δεν ειναι ιδιο με το σταθερο;;;τελοσ παντων ακρη δεν εβγαλα με το πλυντηριο κα ιτο εδωσα σε γνωστο μου επισκευαστη να τα αλλαξει.τελικα το δαχτυλιδι αυτο ειναι πρεσσαριστο
Απο την στιγμη που η λαμα κουνιεται αλλα δεν βγαινει, ειναι γιατι την κραταει ο αξονας.
Ο αξονας ειναι αυτος που εχει τα δοντια και αυτος ουτε βιδωνει αλλα ουτε ξεβιδωνει παρα μονο πρεσσαρετε στο ρουλεμαν και για αυτο σου ειπα να το χτυπησεις με ενα σφυρι ωστε να ξεκολλησει απο το ρουλεμαν.
Καλημέρα, τι έγινε τελικά με το πλυντηριο?
Έχω ένα Brandt WΜ551 (άνω φόρτωσης) και πριν από 3 μήνες του άλλαξα έδρανο-ρουλεμάν-φλάντζες. Μπορώ μήπως να βοηθήσω κάπως?
Έδρανο κομπλέ (δεξί) πλυντηρίου ρούχων BRANDT
http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...7&cpi=1&s=&l=1
Ψάχνοντας όμως το βρήκα στον Κουμπή με 45 αν θυμάμαι καλά. Είναι σετάκι και τα έχει όλα (έδρανο, ρουλεμάν και φλάντζες).