Εντάξει έκανα ένα λαθάκι σαν παιδί και εγώ:laugh:. Κάποιες λέγανε πάνω στην πλακετα που πάνε:001_smile:, αλλά για 4 από αυτές δεν έλεγε που πάνε και μου έμειναν ελεύθερες.:laugh:
Printable View
Εντάξει έκανα ένα λαθάκι σαν παιδί και εγώ:laugh:. Κάποιες λέγανε πάνω στην πλακετα που πάνε:001_smile:, αλλά για 4 από αυτές δεν έλεγε που πάνε και μου έμειναν ελεύθερες.:laugh:
Καλησπερα βαλε καμια φωτο να δουμε και θα σου πω που πανε τα καλωδια,η συγκεκριμενη tv ειναι κατα την γνωμη μου και κατα κοινη ομολογια απο τις καλυτερες tv της philips και απο τις καλυτερες της εποχης της,τα λεμε.
εισαι σιγουρος οτι ολα ειναι ενταξει τα εξαρτηματα που εκανες ελενχο;
το σασι αυτο ειναι νεκρο οταν το φετ t7101 p3na60 ειναι καμενο το t7102 bc547 ειναι καμενο η αντισταση ρ3110 10ωμ ειναι καμενη και η ζενερ 6105 στα 15ν ειναι καμενη επισης και με το οπτοκαπλερ 7104ειναι νεκρη και δεν αναβει το λεντ
ξανακοιταξε τα εξαρτηματα αυτα προσεκτικα και κατι μπορει να βρεις καμενο. ειναι η πιο συνηθες βλαβη
φίλοι μου γειά σας . Δεν έχω πολύ ιδεέα από ηλεκτρονικά κυκλώματα αλλά το προβλημά μου σχετιζεται με το μοντέλο PT2916/12R για το οποίο συζητάται. Εχω την ίδια τηλεόραση και μου έχει καταστραφεί το remote control και ως εκ τουτου η χρήση της στο υπνοδωματιο μαλιστα καθίσταται αρκετά δύσκολη.Αν γνωρίζει κανείς που μπορω να βρώ συμβατο imitation contrtol για αυτην την τηλεοραση θα ηθελα να μου απαντησει.
υγ δεν μπορω να βρώ και τον τύπο του control , δεν αναγραφεται πουθενα κατι που θα βοηθουσαε στην αναζητηση μου
ευχαριστω
φίλοι μου γεία σας . Δεν έχω πολύ ιδέα απο η΄λεκτρονικά αλλά το προβλημά μου σχετίζεται με την συγκεκριμένη τηλεόραση που μου έχει διαλυθεί τελείως το control μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει το τυπο του και που θα βρω καποιο συμβατο imitation .Eμαι πολυ ευχαριστημένος απο την tv και είναι κριμα να την πεταξω αν και η χρηση της χωρις control είναι πολυ δυσκολη.
ευχαριστώ
Θα παρεις το κοντρολ και το μοντελο της τηλεορασης και θα πας στο πιο κοντινο καταστημα με ηλεκτρονικα ανταλλακτικα- εμποριο θα σου δωσουν αυτοι το αντστοιχο.Κωδικος τηλεκοντρολ rc2033/01b αν δεν φαινεται απο το δικοσου και αντιστοιχο σε μαρκα κοντρολ classic IRC81600.
Γεια σας έχει πέσει στα χέρια μου μια τηλεόραση για την ίδια που μιλάμε έψαξα για ψυχρες κολλήσεις αλλά τίποτα.
οταν την ανάβω ακούω τα ρελεδακια ότι οπλίζουν ακούω και των χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν αυτές η τηλεόρασης όταν ανάβουν αλλά μόλις ακούω τον ήχο αναβοσβηνη γρήγορα το κόκκινο λαμπάκι και βέβαια δεν έχω εικόνα μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;
καλησπέρα σε όλους, εχω την ίδια τηλεόραση (29pt9416/12r), το αρχικό τηλεχειριστήριο έσπασε, το 2ο που πήρα (philips) έκανε δουλειά, αλλά χάλασε κι αυτό, πήγα και μου προγραμμάτισαν ενα με βάση το συγκεκριμένο μοντέλλο και πήρα και εν άλλο μάρκας philips. και τα 2 τελευταία παίζουν το μενού, αλλά δεν μου κάνουν όλες τις λειτουργίες (π.χ. ρύθμιση εικόνας απο κανονική σε 16:9 δεν μπορώ να κάνω). θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος έχει να μου προτείνει τηλεχειριστήριο συμβατό, που αν κάνει όλες η τις περισσότερες λειτουργίες, ευχαριστώ εκ των προτέρων
το γράψανε πιο πάνω το κοντρόλ IRC 81600 μόνο αυτό εχει τις ίδιες λειτουργίες με το γνήσιο τα άλλα τα αντίγραφα που πασάρουν διάφοροι ως αντίγραφα κάνουν βασικές λειτουργίες