πρόβλημα με εισροή νερου στον κάδο του πλυντηρίου πιάτων
καλησπέρα,
είναι περίπου 2 χρόνια που ταλαιπωρούμαι με το πλυντήριο πιάτων μου, ενα miele εντιχοιζομενο 45cm.Όταν αρχίζει το πρόγραμμα κανει πρώτα την αποχετευση και μετά δεν βάζει νερό στον κάδο αλλά ακούγεται ενας θόρυβος σαν κάποιος να ρουφάει με ενα καλαμάκι από ενα ποτήρι που εχει ελάχιστο υγρό.Αυτό το 'έπαθε πριν 2 χρόνια σταμάτησε για κανα μηνα και ξαναδούλεψε , από τότε δουλευει κατά καιρούς και μετά, όλο για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα σταματάει. Με την κρίση δεν φώναξα τεχνικό απο την αρχή γιατί η miele παιρνει επίσκεψη αρκετά χρήματα , που δεν είχα. Την ανοιξη φώναξα καποιον απο μια υπηρεσια του Κωτσοβολου, και οταν ο τεχνικός ήρθε κι ενω το πλυντηριο δε δούλευε , δούλεψε!!! Μου είπε να τον ξαναφωνάξω όταν ξανασταματήσει για να δει την βλάβη κι οτι μπορει να κολλάει αυτο το εξάρτημα που μπαίνει στην βρύση, βαλβίδα νομίζω το είπε. Όμως δεν απέκλεισε να είναι και αντλια. Όταν ξανασταμάτησε τηλεφώνησα και ηρθε ενας αλλος. Το πλυντηριο είναι σαν στοιχειωμενο!!! Ξαναδούλεψε!!!:crying: Αυτο το έπαθα ακόμα μια φορά. Κάθε φορά που ερχεται τεχνικός.....δουλευει. Τώρα δεν δεχονται να ξαναρθουν με τα ιδια χρηματα και θελουν με επιπλέον χρηματα να το μεταφερουν στο χωρο τους μεχρι να βρουν τη βλάβη ...Διαβάζοντας το φορουμ είδα κάποια ποστ που εγραφαν για ενα φλοτερ...μηπως παιζει καποιο ρολο;; και που βρισκεται αυτο;; Δεν εχω ποτε μου ανοιξει πλυντηριο αλλά κάτι πρέπει να κάνω . Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει....
ευχαριστώ !!!!