Καλημερα
Βλαβη σε GRS-101EI/JCF1-N2 cree a/c με κωδικο βλαβης f0 γνωριζει κανεις τι πρεπει να κοιταξω ??
Καλημερα
Βλαβη σε GRS-101EI/JCF1-N2 cree a/c με κωδικο βλαβης f0 γνωριζει κανεις τι πρεπει να κοιταξω ??
να μετρησω ωμικη ......ποσο πρεπει να ειναι 10k ? μετρηση 1-3k ειναι εκτος??? να δοκιμασω να το ψεκασω με minus 50 να δω τι θα κανει?.....
οκ θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω.....δεν το εχω ανοιξει ακομα πανω στην βαπορετα ειναι?....ειναι αυτος που βλεπει θερμοκρασια χωρου ?
είναι άδειο από φρεον.
Καλημέρα.Αισθητηρας ειναι εσωτερικού μηχανηματος.Αλλάζει σχετικά εύκολα.
εχω και οργανο να μετρησω πιεση ......οποτε ειδομεν την συνεχεια μολις εχω νεα θα σας ενημερωσω....
εχουμε και λεμε ελεγχος σενσορας ωμικης στην βαπορετα 32κ ...και της αισθησης θερμοκρασιας ηταν 23κ ...τον πρωτο τον ζεστανα να δω μεταβολη ωμικης και εφτασε μεχρι τα 6κ...μετα σταματησε να βγαζει την ενδειξη βλαβης και ξεκινησε αλλα παρολο που δουλευε ο συμπιεστης δεν ζεσταινε τις σωληνες του φρεον στην.....διαδικασια της θερμανσης...οποτε μαλλον του λειπει και φρεον ........προς το παρον ενδειξη βλαβης δεν βγαζει αλλα δεν ζεσταινει καθολου...απο οτι πληροφορηθηκα το συγκεκριμενο μηχανημα το ειχε παρει η εταιρεια πισω για επισκευη οταν ηταν στην εγγυηση λογω απωλειας φρεον....και υποτιθεται οτι το ειχαν επισκευασει.....συνεχεια εχει ο ψυκτικος....να κανει κενο να δουμε...