Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: PITSOS VARIO 8

Νέο Μέλος
    Όνομα
    σωτηρης
    Περιοχή
    κρητη

Προεπιλογή PITSOS VARIO 8

Καλημερα σας,
    ευχαριστω για την αποδοχη στο φορουμ και συγχαρητηρια για τη δουλεια σας!!
    θα ηθελα να μοιραστω ενα θεμα με το πλυντηριο μου για να με συμβουλευσετε πως να πραξω

Περυσι τετοια εποχη αγορασα ενα πλυντηριο pitsos vario 8 μοντελο wqp1000e7 , απο τις πρωτες πλυσεις οταν το τυμπανο περιστρεφοταν δεξια(φορα δεικτων ρολογιου) ακουγα ενα θορυβο(σπινθιρισμα) , ανασηκωνοντας λιγο το πλυντηριο παρατηρησα κατι μικροσπινθιρισματα απο το μοτερ.Καλωντας το κεντρικο service της B/S/H στην Αθηνα ο τεχνικος μου ειπε καποιες φορες στα 1-2 πρωτα πυσιματα ειναι λογικο λογο στρωσιματος του μοτερ με τα καρβουνακια.Εφοσον αυτο συνεχιστηκε γυρω στις 10 πλυσεις καλεσα το τοπικο service και ο τεχνικος το κοιταξε,εβγαλε τα καρβουνακια τα καθαρισε λεγοντας οτι υπηρχε(θρυμα) το οποιο στις περιστροφες δημιουργουσε το σπινθιρισμα , και το πλυντηριο δεν ξαναεκανε οντως τετοιο θεμα.
    Τωρα ενα χρονο μετα ακουω ακριβως τον ιδιο θορυβο και παρατηρησα το ιδιο φαινομενο , και παλι μονο οταν ο καδος κινειται προς τα δεξια!δεν εχει πουθενα αλλου θεμα ουτε στην αριστερη περιφορα ουτε στο στυψιμο!!
    Λογικα θα πρεπει να καλεσω τον τεχνικο ξανα λογο του οτι υπαρχει εγγυηση ετσι?
    και μηπως πρεπει να εισηγηθω καποια αντικατασταση π.χ στα καρβουνακια περα απο απλο καθαρισμα αν προκυψει?
    Η μπορει να προκαλειται απο καπου αλλου η φθορα αυτη?
    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ:το πλυντηριο χρησιμοποιειται εντατικα αλλα ποτε υπερφορτωμενο ουτε κακη μεταχειρηση δεχεται!!
    Ευχαριστω εκ των προταιρων!!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Καλωντας το κεντρικο service της B/S/H στην Αθηνα ο τεχνικος μου ειπε καποιες φορες στα 1-2 πρωτα πυσιματα ειναι λογικο λογο στρωσιματος του μοτερ με τα καρβουνακια
    "στρώσιμο" κάτι άλλο θέλει ... γιαυτό πες το όνομα του τεχνικού να τον κανονίσω με "στρώσιμο"

τα καθαρισε λεγοντας οτι υπηρχε(θρυμα) το οποιο στις περιστροφες δημιουργουσε το σπινθιρισμα , και το πλυντηριο δεν ξαναεκανε οντως τετοιο θεμα.
    Εφόσον ασχολήθηκε μόνο με αυτό .. (και διόρθωσε από αυτό) τότε όντως σε αυτήν την περιοχή με τα καρβουνάκια πρέπει να υπάρχει κάποια ατέλεια.

Λογικα θα πρεπει να καλεσω τον τεχνικο ξανα λογο του οτι υπαρχει εγγυηση ετσι?
    Βεβαίως .. (και για τον λόγο ότι μπορεί να σου έχει κάνει επιπλέον ζημιά ) ας αναλάβουν αυτοί.

και μηπως πρεπει να εισηγηθω καποια αντικατασταση π.χ στα καρβουνακια περα απο απλο καθαρισμα αν προκυψει?
    Δεν θα εισηγηθείς τίποτα .. (γιατί θα σου πουν ... "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε? ... τα αρ....ιδα της Bsh έχω !)

Η μπορει να προκαλειται απο καπου αλλου η φθορα αυτη?
    Δεν είμαι βέβαιος . αλλά ίσως φταίει η άτσαλη τοποθέτηση της βάσης (θήκης) για τα καρβουνάκια .
    Και αν δεν έχει αλλάξει τα καρβουνάκια (έχουν κοντό μήκος ) . στο κοντό μήκος τα καρβουνάκια "κάθονται με ταλάντωση" πάνω στην θήκη και όχι ευθύγραμμα (και ίσως αυτή η αιτία για το πρόβλημα στο δεξιόστροφο)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    σωτηρης
    Περιοχή
    κρητη

Προεπιλογή

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου θα καλεσω το service και θα αναφερω τι εκανε!!
    Αν σε περιπτωση που κανει το ιδιο καθαρισμα ας πουμε με την προηγουμενη φορα να αρκεστω σε αυτο;;...εφοσον εγινε ξανα αυτο λογικα δε θα υπαρχει περιπτωση να ξανασυμβει;;...το καλο εδω στην περιοχη μου ειναι οτι στο service που ανηκω ειναι συνεργασιμος ο τεχνικος!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sotos1987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου θα καλεσω το service και θα αναφερω τι εκανε!!
    Αν σε περιπτωση που κανει το ιδιο καθαρισμα ας πουμε με την προηγουμενη φορα να αρκεστω σε αυτο;;...εφοσον εγινε ξανα αυτο λογικα δε θα υπαρχει περιπτωση να ξανασυμβει;;...το καλο εδω στην περιοχη μου ειναι οτι στο service που ανηκω ειναι συνεργασιμος ο τεχνικος!
    Δεν θα αναφέρεις τίποτα .... εσύ την δουλειά σου (έχεις 1 χρόνο λες το πλυντήριο ) ... και δεν πιστεύω ότι έχουν λιώσει τα καρβουνάκια αφού αυτά κρατάνε πολύ περισσότερο ... πιθανολογώ και χειρότερα πράγματα από τα καρβουνάκια ... γιαυτό μην ανακατεύεσαι καθόλου και άσε να το δουν οι ίδιοι .

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Πρόβλημα κάδου για pitsos vario 701
    από stk75 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-19, 00:14
  2. [Pitsos] Pitsos Vario 7
    από akmangrt2005 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-16, 22:33
  3. [Pitsos] ΡΟΥΧΩΝ VARIO 4601 ΑΜOΡΤΙΣΕΡ
    από lavrakas στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 15