Χαιρετώ την παρέα και μπαίνω αμέσως στο ψητό, στο κτήμα μου εχω μια γεώτρηση η οποία εχει καλό νερό και ειναι σε βάθος περίπου 8 μέτρων , την εγκατάσταση την εκανα μόνος μου με εναν φίλο, το όλο προτζεκτ θα ελεγα οτι πετυχε καθως πότιζα 2 χρόνια με μπεκ αλλα το πρόβλημα ειναι οτι η γεώτρηση εχανε τα νερά και καθε μέρα επρεπε να τροφοδοτώ με νερό δυκτίου ωστε να μπορέσει να αντλήσει το μοτερ και να στήλει στις σωληνώσεις λοιπόν.. πλεον επιδεί ταμ πεκ θα ξυλωθουν και θα κάνω χρήση σταγόνας και θα περαστεί καινουργιο δύκτιο προσπαθώ αυτες τις μέρες να επισκευάσω την διαρροή νερού για το λόγο οτι στο μελλον εχω σκοπό να κανω χρήση ηλεκτροβανων και καποιο χρονομετρητη χρονομετρητή οπότε θα πρέπει να κρατάει τα νερά για να μην κάψω το μοτέρ. Για να έχετε μια άποψη της εγκατάστασης ειναι η παρακάτω.
και τα στοιχεία του μοτέρ ειναι αυτά :
Συμφωνα με αυτό το ταμπελακι και συμφωνα με τους σταλακτες που βλεπω στην αγορά για 100 λιτρα την ώρα στις 3 ατμοσφαιρες (το οποιο θα δουλευει το μοτερ το οποιο ισως ειναι αρκετά μεγάλο στην παρουσα περίπτωση) πως θα υπολογίσω πόσα μετρα μπορεί να στήλει ανα 1 ατμοσφαιρα ωστε να μπορεσω να υπολογισω τα μετρα αλλα και πόσο νερό πρεπει να καταναλώσω λαμβάνωντας υποψην και το δοχειο διαστολής 200 λιτρων που υπάρχει στην εγκατάσταση ωστε να μπορέσω να να υπολογίζω τα σταγονίδια και κατι ακόμη βασικό τι σωλήνα να επιλεξω μετα τον συλλέκτη?
Επίσης θα βοηθουσε να γνωριζω ποσα λιτρα μπορει να στηλει το συγκεκριμενο μοτέρ με σωλήνα 1 ιντσα Φ32 ωστα να υπολογίσω εχει κανεις τετοια στοιχεία ρε παιδια?