ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ "SIEMENS LADY PLUS 45" KAI KATA ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΛΕ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ "SIEMENS LADY PLUS 45" KAI KATA ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΛΕ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ;
Φίλε Θανάση ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να ΄χουμε.
Τ' ότι πέφτει ο αυτόματος (relay) στον ηλεκτρικό σου πίνακα κι εφόσον σίγουρα έχεις διαπιστώσει ότι πρόκειται από το πλυντήριο πιάτων
κι όχι από τ΄ ότι συμπτωματικά κάποια άλλη συσκευή λειτουργεί συγχρόνως την συγκεκριμένη στιγμή και δεν προέρχεται απ΄ εκείνη το
πρόβλημα, σημαίνει διαρροή ρεύματος στο σασί του πλυντηρίου ή στιγμιαία επαφή φάσης / ουδέτερου με τη γείωση.
Χρήζει ενδελεχούς ελέγχου από τεχνικού εξειδικευμένου σε πλυντήρια πιάτων SIEMENS για τον εντοπισμό της βλάβης.
Καλό θα ΄ναι να μην το χρησιμοποιείς μέχρι ν΄ επισκευαστεί καθόσον υπάρχει φόβος να δημιουργηθούν κι άλλα προβλήματα, όχι μόνο
στην ίδια τη συσκευή αλλά και σ΄ άλλες που συμβαίνει να λειτουργούν συγχρόνως μ΄ αυτό.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης