-
Πρόβλημα με KORG NanoPad USB Midi controller
Καλησπέρα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!
Προσπαθώ από το πρωί να κάνω να δουλέψει το nanopad της Korg αλλά μάταια τπτ...
(φώτο nanopad) http://www.korg.de/uploads/media/nanopadBild1_01.jpg
Συγκεκριμένα το πρόβλημα μου είναι πως ενώ αναγνωρίζουν τα προγράμματα (fl studio, virtualdj, kore player κ.α.) το x-y pad, δεν αναγνωρίζουν τα 12 tabs.
Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή αν γνωρίζει έστω τι μπορεί να φταίει??
-
-
Δεν νομίζω πως έχει βλάβη !
Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.korg.com/Product.aspx?pd=415, κάνε αναβάθμιση στο firmware αν χρειάζεται, και δες αν εχεις τα σωστά driver. Δεν είναι να ασχοληθείς και πολύ, είναι ένα φτηνό κινέζικο παιχνιδάκι, που δεν νομίζω να έχει ακόμη και μανουάλι, μπορείς να το πετάξεις κιόλας ξέρεις.....
-
-
Είναι δοκιμασμένα όλα αναβάθμιση για firmware δεν υπάρχει... 45 ευρώ δεν είναι και λίγα αδερφέ για να τα πετάξω έτσι στο αέρα... εκτός και αν σου περισσεύουν εσένα τόσα να μου τα στείλεις και το πετάω αν είναι..........
-
-
και τί κάνει αυτό το κοκοκόψαρο ?
-
-
Χρησιμοποιείτε σαν midi controller για διάφορα προγράμματα virtualdj, traktor, fl studio, ableton, για scratching και άλλα
-
-
-
-
έριξα... δεν κατάλαβα... τι θες να μου πεις πως υπάρχει και σε πιο χαμηλή τιμή?
-
-
Φιλε, ναι υπάρχει σε χαμηλή τιμή και η αντιπροσωπεία θα σου ζητήσει όσο το πήρες για επισκευή. ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !
Ενα πράγμα μπόρεσα να σκεφτώ, πάτα ταυτόχρονα HOLD FLAMM και SCENE κρατα πατημένα και τροφοδότησέ το με ρεύμα, ασε τα πλήκτρα μετα από λίγο, έτσι θα κάνει reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
-
-
Το είχα βρει και στο ebay παρόλα αυτά προτίμησα από Ελλάδα γιατί δεν μπορούσα να περιμένω 2-3 βδομάδες για να έρθει από εξωτερικό... δοκίμασα το reset αλλά τπτ. Από ότι καταλαβαίνω η συσκευή είναι ελαττωματική σε αυτό έχω καταλήξει εγώ τουλάχιστον από το πρωί παιδεύομαι και όλα δείχνουν τελικά αυτό το πράγμα.
Όσο για το κατάστημα από όπου το παρήγγειλα αν δεν μου το αντικαταστήσει και δεν με εξυπηρετήσει θα καταγγείλω την περίπτωση στην PayPal και θα επιδιώξω επιστροφή χρημάτων απλά τα πράγματα
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης