Καλησπερα σας,
Ενας φιλος μου εφερε το acer aspire 5940g-724g50bn το οποιο κανει το εξης:οταν παταω το power αναβει και γυρναει λιγο ο ανεμιστηρας αλλα η οθονη δεν δειχνει τιποτα και κλεινει και ξανανοιγει απο μονο του. Παρατηρησα οτι δεν το κανει αυτο οταν δεν εχω καθολου μνημη επανω. Δοκιμασα να αλλαξω θεση στις μνημες οπως και να βαλω μονο την μια σε ολα τα σλοτ αλλα και να βαλω αλλο ντιμ δικο μου και σιγουρα λειτουργικο αλλα δεν αλλαζει κατι. Μονο χωρις ντιμ δεν κανει επαννεκινησεις αλλα δεν φορτωνει και τιποτα αλλο αλλα ειναι και λογικο. Δοκιμασα και με εξωτερικη οθονη αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι
Με κλειστο τον υπολογιστη αλλα με το καλωδιο συνδεδεμενο αναβει τρια λεντ διπλα απο το power που δηλωνουν οτι εχει συνδεθει το καλωδιο απο το τροφοδοτικο. οταν ακουμπουσα το δαχτυλο μου, κλειστο το λαπτοπ και μονο με το καλωδιο σε ενα τσιπακι 8πινο στα πιν 1 εως 4 τοτε τα λεντ εσβηναν. Αν το αλλο χερι το ειχα σε μια απο τις γειωσεις της πλακετας τοτε αυτα αναβαν. Το τσιπακι ειναι το lm393 και ειναι στη θεση pu3. Μπορει να φταιει το τσιπακι και να κανει τις επαννεκινησεις η φταιει τιποτα αλλο? Υποψιαζομαι και το northbridge.τι γνωμη εχετε εσεις?