Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 2 από 2

Νέο Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    Λαμια

Προεπιλογή schaub lorenz tv 32

γεια σας!!!!εχω ενα προβλημα με την τηλεοραση μου και θελω να ρωτησω αν ξερετε κατι πανω σε αυτο!!επεσε νερο πανω απο την οθονη με αποτελεσμα η οθονη να δειχνει ενα ασπρο πραγμα και γραμμεσ τιποτα αλλο!!!την ελυσα και ειδα οτι εχι καψει και τρυπησει την ταινια του ινβερτερ της οθονης και αυτη η ταινια ειναι κολλημενη στην οθονη και στον ινβερτερ θελω να μου πειτε αν αλλαζει αυτοσ ο ινβερτερ η επειδη ειναι κολλημενο δεν γινεται τιποτα???ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panagiotisag Εμφάνιση μηνυμάτων
    γεια σας!!!!εχω ενα προβλημα με την τηλεοραση μου και θελω να ρωτησω αν ξερετε κατι πανω σε αυτο!!επεσε νερο πανω απο την οθονη με αποτελεσμα η οθονη να δειχνει ενα ασπρο πραγμα και γραμμεσ τιποτα αλλο!!!την ελυσα και ειδα οτι εχι καψει και τρυπησει την ταινια του ινβερτερ της οθονης και αυτη η ταινια ειναι κολλημενη στην οθονη και στον ινβερτερ θελω να μου πειτε αν αλλαζει αυτοσ ο ινβερτερ η επειδη ειναι κολλημενο δεν γινεται τιποτα???ευχαριστω

αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι έχει τρυπήσει το flex στο πάνελ, στην ανακύκλωση γιατι και το πάνελ θα έχει σκιές

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας