-
Archos 90 cesium
Γεια σας παιδιά.Έχω ένα Archos 90 cesium με Window 10....Όταν είναι στο ρεύμα δουλεύει τελεια....Όταν το εχω μονο με τη μπαταρία ,εκεί που δουλεύει σβήνει σε ξαφνικούς χρόνους και χωρις να μεσολαβει καποια διεργασία που να το ζορίζει για να κλήσει......Όταν το ξαναανοίξω δουλεύει πάλι για λίγο και μετα παλι σβήνει.....Τι λετε να φταίει;;;;Ευχαριστώ!!!!
-
-
Αρχικό μήνυμα από
manos_3
....Τι λετε να φταίει;..
η μπαταρια ίσως ?
-
-
Αρχικό μήνυμα από
Gaou
η μπαταρια ίσως ?
Δε θεωρω ότι φταίει η μπαταρία γιατί έτσι οποτε τη φόρτιζα πλήρως θα εσβηνε στον ίδιο χρόνο το ταμπλετ
-
-
Φίλε συνονόματε αυτό που λες δεν ισχύει αν η μπαταρία τα χει παίξει. Μπορεί να κάνει random power offs σε ανεξάρτητο χρόνο και όχι στον ίδιο.
-
-
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση Μάνόλη.
Πως μπορώ να διαπιστώσω αν είναι σίγουρα η μπαταρία....;Γιατί αν παραγγείλω άλλη και πάλι δεν παίξει είναι προτιμότερο να το βάλω στο κάδο της ανακύκλωσης.
-
-
Καλημέρα.....Επανέρχομαι στο θέμα γιατί επιμένω ότι δε φταίει η μπαταρία....Χθες μου δούλευε τελεια για 10-15 λεπτα και μετα εσβησε,σαν να μπήκε σε αναμονη..και με το Power button ξαναάνοιξε.....εχω τσεκάρει όλες τις δυνατές επιλογές ενέργειας των windows για κατανάλωση ενεργειας και ρυθμίσεις αναστολής αλλά από εκεί είναι οκ.Κάποια άλλη ιδέα;
-
-
Αν δεν είναι η μπαταρία τότε πιθανώς να κόβει από προστασία λόγω υπερθέρμανσης κάποιου εξαρτήματος. Θέλει κάποιο hardwarικό ψάξιμο πλέον. Είναι ότι φοράει και windows αυτό το tablet και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα. Αν φορούσε android θα μπορούσες να φορτώσεις μια άλλη ROM να δεις αν θα έχει διαφορά..
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης