προσπαθώ να φτιάξω την συγκεκριμένη ηλεκτροκοληση EP SYSTEMS W180E ηλεκτρονικη δεν κολαει ,,τα δυο μοτερ δουλευουν ,τα δυο λεντ στην προσοψη ειναι και τα δυο αναμενα αλλα δεν κολαει σας παρακαλω βοηθατε παιδια
προσπαθώ να φτιάξω την συγκεκριμένη ηλεκτροκοληση EP SYSTEMS W180E ηλεκτρονικη δεν κολαει ,,τα δυο μοτερ δουλευουν ,τα δυο λεντ στην προσοψη ειναι και τα δυο αναμενα αλλα δεν κολαει σας παρακαλω βοηθατε παιδια
παιδια ψαχνωντας την πλακετα βρηκα να εχει ξεκολλήσει το ενα ποδι απο τα τεσσερα ( το + ) απο την γεφυρα που εχει και ψυγειο (πρεπει να ειναι αλλαγμένη απο καποιον μάστορα ) το κολησα και βάζοντας την στην μπριζα βραχυκυκλωνη ρίχνει την ασφαλεια ενω πρωτα δεν την έριχνε (με ξεκολλημένο το ποδαρακι ) και αναβαν και τα δυο λεντ, η γεφυρα ειναι εντάξει την μέτρησα, μεχρι εδω ξερω παιδια βοηθατε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostascbr : 09-03-15 στις 21:31
Πώς έλεγξες τη γέφυρα και είδες ότι είναι εντάξει;
την ξεκόλλησα και την μετρησα με το ομωμετρο,αλλα δεν ξερω εαν ειναι η σωστή διοτι μαλλον ειναι αλλαγμένη
Ωραία, πώς ακριβώς τη μέτρησες με το ωμόμετρο;
απο τα λιγα που ξερω ,ξερω οτι η γέφυρα εχει τεσσερες διοδους μεσα και με το ομωμετρο αναλογικο μέτρησα ανα δυο τα διπλα διπλα ποδαρακια και στην μια μου εδειχνε μια τιμη και στα ιδια ποδαρακια αναποδα τα καλωδια δεν εδειχνε τιποτα και ετσι δοκιμασα και τα τεσσερες διοδους αλλα δεν ξερω εαν οι τιμες που μου εδειχνε ειναι σωστες σου εχω φωτογραφια ενω αντιθετως με το ψηφιακο μου εδειχνε και στις δυο αλλαγες πολικοτιτας μια τιμη μικρη και μια πολυ μεγαλη και στις τεσσερες διοδους σου εχω και παλι φωτο .και κατι που εγω δεν μπορω να το εξηγησω ειναι οτι εχω μερικες γεφυρες που σου εχω και παλι φωτο (αυτη με το ψυγιο εχει επανω η ηλεκτροκοληση ) σε αυτες το αναλογικο οργανο εχει την ιδια τιμη σχεδον με της ηλεκτροκολησης την γέφυρα και στην αλλαγη πολικοτητας δεν δείχνει τιποτα ,ενω με το ψηφιακο δειχνη παλι καποια τιμη περιπου σαν της ηλε/σης και στην αλλαγη της πολληκοτιτας δεν δειχνει τιποτα ενω στης ηλε/σης εδεινε καποια μεγαλη τιμη βοηθαμε φιλε μπας και δουλεψη το εργαλειο σε ευχαριστω ελπιζω να μην σε μπερδεψα
Αν είναι έτσι που τα λες τότε η γέφυρα είναι όντως καλή. Άρα πρέπει να ψάξεις παρακάτω. Κοίτα αρχικά για βραχυκυκλωμένους ημιαγωγούς ισχύος (IGBT ή ό,τι άλλο έχει).
Τί πάει να πει "διόδους με νούμερο IGBT";