Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

UnHappy CNesf 4003 - Διαρροή

Έχω εδώ και 3 μόλις χρόνια ένα ψυγείο Liebherr CNesf 4003 το οποίο τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσε να κατεβάσει καθόλου θερμοκρασία.

Επικοινώνησα με την εταιρία Fourlis και μου έδωσαν το τηλέφωνο του εξουσιοδοτημένου τεχνικού, ο οποίος δεν φάνηκε πολύ πρόθυμος και συνεργάσιμος αρχικά. Γι αυτό φώναξα κάποιον άλλο τεχνικό οποίος άνοιξε το ψυγείο, πίεσε την πλάτη του ψυγείου από μέσα και αποφάνθηκε ότι έχει διαρροή. Μάλιστα μου είπε ότι το ψυγείο είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μην ανοίγει, οπότε μιλάμε για ολική καταστροφή μιας και δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξει και να επισκευαστεί.

Και τώρα έχω μπλέξει στην φάση που πρέπει να έρθει ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός, να στείλει αναφορά στην εταιρία και εν συνεχεία να μου απαντήσουν για το τι μπορούμε να κάνουμε.

Έχετε να προτείνετε κάτι, τι μπορώ να δω ή να προσέξω κτλ;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Γεια σου φίλε Vandervagos . Περίμενε τότε τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό να ετοιμάσει την αναφορά για την εταιρία , και περίμενε την απάντηση.
    Για την απόφαση του προηγούμενου τεχνικού που αποφάνθηκε διαρροή . Λίγο απίθανο δεν είναι? για 3 χρόνων ψυγείο? Προς το παρόν μην κάνεις τίποτα και ενημέρωσε μετά την όποια αναφορά.

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vandervagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω εδώ και 3 μόλις χρόνια ένα ψυγείο Liebherr CNesf 4003 το οποίο τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσε να κατεβάσει καθόλου θερμοκρασία.
    χαχα για αυτο λεω οτι ειναι απο τις χειρoτερες εταιρειες liepherr και Miele.

Αυτο που θα σου πουν ειναι οτι θα σου κανουν ενα 20% κατω απο την λιανικη πωλησει
    αν πας και τωρα σε ενα καταστημα θα σου κανει καλυτερη εκπτωση.

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Που ειναι τα παλια ψυγεια που σαπιζε ολο το σασι του ψυγειου και ο συμπιεστης δουλευε ανεπαφος...?
    κατι τετοιο και εγω πιστευω μανο...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DIATHERM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που ειναι τα παλια ψυγεια που σαπιζε ολο το σασι του ψυγειου και ο συμπιεστης δουλευε ανεπαφος...?
    κατι τετοιο και εγω πιστευω μανο...
    Αυτό να λέγετε !! ... όχι μόνο σάπιζε το σασί .. αλλά σάπιζε αφού το είχες βάψει 3-5 φορές παλιότερα ! Και τα μοτέρ τους δουλεύανε όσο πάλιωναν (σαν το καλό κρασί) τόσο καλύτερα !! ..Ρεκτιφιάρονταν με τον καιρό μόνα τους

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Xαχααχαχαχ... δεν λες τιποτα......

Προεπιλογή

Ήρθε και ο εξουσιοδοτημένος και αποφάνθηκε το ίδιο πράγμα. Διαρροή στο πίσω μέρος του ψυγείο και εν συνεχεία καταστροφή του συμπιεστή λόγο της διαρροής.
    Αύριο το πρωί μου είπαν να επικοινωνήσω με τον Fourlis να δω τι μου προτείνουν. Ανάλογα με το πόσο καιρό έχει λήξει η εγγύηση, ένα χρόνο στην δικιά μου περίπτωση, το αντικαθιστούν ή στου δίνουν καινούριο με έκπτωση.
    Ελπίζω να μου το αντικαταστήσουν. Πάντως ρωτώντας αριστερά και δεξιά, βρήκα συγγενικό πρόσωπο με μεταφορική εταιρία που συνεργάζεται με τον Fourlis και μου είπε ότι τα Liebherr είναι πάρα πολύ ελαττωματικά καθώς έρχονται πρώτα και με διαφορά στις επιστροφές ολικής καταστροφής.
    Από αύριο λοιπόν τα νέωτερα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ούτε το καινούριο με έκπτωση θα δεχόμουν .. γιατί αν είναι να πληρώνω "ενοίκιο" κάθε 3 χρόνια . έχεις πίσω ρέμα και μπροστά γκρεμό .

Προεπιλογή

Για να με συμφέρει να πάρω με έκπτωση, θα πρέπει να μου κοστίζει 200€. Κάτι τέτοιο δε νομίζω ότι θα γίνει.
    Προς το παρών μου είπαν ότι προώθησαν την αίτηση μου στο τμήμα marketing και ότι αύριο θα μου απαντήσουν.

Με το πάσο τους. Έτσι κι αλλιώς εγώ έχω μείνει χωρίς ψυγείο, όχι αυτοί.

Προεπιλογή

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις μου έδωσαν το ίδιο στην επόμενη έκδοση του ( - 23) για 270€.
    Τώρα που το παρέλαβα κατάλαβα ότι αν ήμουν πιο έμπειρος θα μπορούσα να διακρίνω την βλάβη τουλάχιστον 6 μήνες νωρίτερα. Τότε που ξεκίνησε να κάνει περισσότερο θόρυβο.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-13, 14:15
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] Κινητό με εσωτερική διαρροή;
    από Hary Dee στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-04-13, 23:38
  3. [Miele] Διαρροή νερού.
    από dimist στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-12, 10:12