Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω ένα παλιό βίντεο Panasonic στο σπίτι, το οποίο δούλευε με τηλεόραση crt.
Τα χρόνια πέρασαν κ άλλαξα τηλεοράσεις... Δε μπορώ να το συνδέσω με καμία επίπεδη τηλεόραση.
Το βίντεο έχει scart! Τί κάνω λάθος??? Σας έχει συμβεί?
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω ένα παλιό βίντεο Panasonic στο σπίτι, το οποίο δούλευε με τηλεόραση crt.
Τα χρόνια πέρασαν κ άλλαξα τηλεοράσεις... Δε μπορώ να το συνδέσω με καμία επίπεδη τηλεόραση.
Το βίντεο έχει scart! Τί κάνω λάθος??? Σας έχει συμβεί?
Καλημέρα! Ναι, λειτουργεί μια χαρά. Θα το δοκιμάσω ..... Ευχαριστώ!
Καλησπέρα! Δοκίμασα με καλώδια rca. Δε θέλει να συνδεθεί!!
Βαλτο με rf.καναλι 36 (αν δεν εχει πειρχτει) στα αναλογικα καναλια.
Μήπως έχεις λάθος καλώδιο SCART --> rca ?
Κάποια έχουν 3 κάποια 6 καλώδια. Το out θα πρέπει να συνδέσεις.
Δεν μας είπες τι τηλεόρασης έχεις και που βάζεις το rca. Μια φωτο θα βοηθούσε
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Καλημέρα! Το βίντεο έχει έξοδο scart και επίσης την παλιά έξοδο που έφευγε το καλώδιο της κεραίας, για να πάει στην είσοδο της κεραίας της τηλεόρασης. Θα δοκιμάσω αυτό που λέει και ο Γιώργος, και θα βγάλω και φώτος!
Αν η τηλεόραση έχει rca χρειάζεται μόνο προσαρμογέας από scart σε rca αν και μου φαίνεται περίεργο να μην έχει scart πάνω της.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Καλημέρα στην ομάδα! Τελικά έξανα αυτό που μου είπε ο Γιώργος. Συνέδεσα από scart σε scart , και επέλεξα το κανάλι ref.36 από τα αναλογικά. Δούλεψε! Ήρθε εικόνα και ήχος! Βέβαια η εικόνα θυμίζει λίγο ασπρόμαυρη, σε όλες τις κασέτες που δοκίμασα....χωρίς να βρίσκω την αιτία. 'Αλλαξα και την αναλογία της οθόνης σε 4:3 για να είναι και πιο ρεαλιστική η εικόνα .. Ελπίζω να τα έκανα σωστά...