Καλημέρα σας!
Είμαι καινούρια στο forum, και ευτυχώς που σας βρήκα γιατί από μια γρήγορη ματιά που έριξα σε θέματα, είδα ότι υπάρχουν πολλά άτομα με γνώσεις. 😊
Ζω στη Γερμανία και πριν 2 χρόνια μου έκαναν δώρο ένα σύστημα σιδερώματος της Tefal, το μοντέλο Tefal GV8977 στην τιμή των 200 ευρώ.
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχει λήξει η εγγύηση - η οποία ήταν για 2 χρόνια και έχουν περάσει 2 χρόνια και 2 μήνες από την αγορά- .
Στο πρόβλημα που προέκυψε τώρα...😟
Πριν λίγες μέρες, καθώς σιδέρωνα, ακούστηκε ένας παράξενος ήχος (κάτι σαν "τσαφ"), και από εκείνη τη στιγμή το σίδερο δεν παράγει ατμό. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά θα το αναφέρω...το σίδερο είχε νερό, δε το άφηνα ποτέ άδειο ενώ σιδέρωνα. Και επίσης έβαζα πάντα εμφιαλωμένο, γιατί το νερό στη Γερμανία έχει πολλά άλατα (στην περιοχή που μένω δεν πίνετε καν).
Το πήγα σε ένα κατάστημα που επισκευάζουν ηλεκτρικές συσκευές και αφού έπρεπε να πληρώσω 35 ευρώ για να το δούνε και να μου πούνε τι έχει (η τιμή είναι για τη δουλειά του υπαλλήλου που θα το ανοίξει να το δει), μου είπαν πως η ζημιά κοστίζει 190 ευρώ. Άλλαξαν τη βαλβίδα από ότι είπαν, και δεν έκανε δουλειά. Και είπαν πως ΜΑΛΛΟΝ θέλει αλλαγή η πλακέτα.
Οικονομικά δε μπορώ να αγοράσω καινούριο αυτή τη στιγμή και ήθελα να σας ρωτήσω απλά αν έχετε καμία ιδέα...γιατί αν το πάω αλλού θα πρέπει να δώσω άλλα 35-40 ευρώ για να το δούνε...
Μου έκανε εντύπωση που μου είπαν να το κρατήσουν κ να το πετάξουνε οι ίδιοι και αρνήθηκα είπα πως θα πάω να το παραλάβω. Δε ξέρω γιατί αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά. Υπάρχει περίπτωση να είναι η ζημιά 190 ευρώ βρε παιδιά? Είμαι λίγο καχύποπτη γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου...😔