Καλησπέρα σας.Θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας.
Έχω ένα LG mirror 18awr inverter 5ετίας.Η χρήση του είναι 95% για καλοκαίρι και 5% για τον χειμώνα.Το καλοκαίρι λειτουργεί περίπου για 50 με 60 ημέρες από 10 ώρες περίπου μέσο όρο.Πρίν ένα μήνα ενώ λειτουργούσε κανονικά το πρωί σταμάτησε από μόνο του (αυτό έτυχέ να συμπέσει με ένα δυνατό σεισμό που έκανε εδώ στην περιοχή μου...).Αφού γύρισα από την εργασία μου και του έρηξα μια ματιά,το αποσύνδεσα για λίγη ώρα απο το ρεύμα και έπειτα το σύνδεσα.Το άναψα,λειτουργούσε κανονικά ο εσωτερικός ανεμηστήρας ,ο εξωτερικος ανεμηστήρας ,αλλά οχι και ο συμπιεστής (και στο κρύο αλλά και στη ζέστη).
Ήρθε μάστορας το τσέκαρε,μου είπε ότι ο συμπιεστής λειτουργεί κανονικά και μάλον φταίει η πλακέτα της εξωτερικής μονάδας.Την έβγαλε και την πήγα σε ένα ηλεκτρονικό ο οποίος δεν διαπίστωσε κάτι το περίεργο (πυκνωτές ok,το module το συμπιεστή ok ...),οπότε και ζήτησε να βάλουμε την πλακέτα ξανά επάνω για να δει την συμπεριφορά της με το ρεύμα και να κάνει κάποιες μετρήσεις.
Έτσι και έγινε λοιπόν,αλλά μετά την τοποθέτηση το κλιματιστικό δούλεψε κανονικά,χωρίς καμία διορθωτική ενέργεια.Ο ηλεκτρονικός σήκωσε τα χέραι ψηλά..."άτοιμα πράγματα ρε παιδί μου αυτά τα ψηφιακά ..." μου είπε.
Μετά από μία ώρα που έφυγαν το κλιματιστικό ξανά έκανε τα ίδια.Δούλεψε μια ώρα και έσβησε μόνο του.Προσπάθησα να το ενεργοποιήσω από τον τηλεχειρισμό αλλά ...τίποτα.Το έβγαλα από την πρίζα,περίμενα 2 λεπτά και το ξανάναψα.Πάλι μέσα ανεμηστήρας ενεργός,έξω ενεργός,αλλά ο συμπιεστής ..μουλάρι.Το ξαναέβγαλα από την πρίζα και περίμενα κανένα μισάωρο.Το ενεργοποίησα και δούλεψε κανονικότατα για καμια ώρα περίπου και μετά πάλι τα ίδια.
Αυτο λοιπόν γίνεται πάντα όποτε το ενεργοποιώ από εδώ και πέρα.ο ίδιος "κύκλος" ξανά και ξανά.
Να αναφέρω ότι δεν μου έχει βγάλει ούτε ένα κωδικό στην εσωτερική μονάδα όταν κάνει όλα.Στην έξω πλακέτα η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ανέβει να το λύσω και να δώ μηπως ανάβουν τα 2 leds κοκκινο και πράσσινο μετά από κάθε σταμάτημα.
Μου είπαν κάτι τιμές για εξωτερικη πλακέτα που θεωρώ ότι δεν συμφέρουν για την επισκευή του.Τον μάστορα (ψυκτικό) δεν τον ξαναενόχλησα οταν το ξαναέπαθα γιατί είδα ότι δεν έχει τα απαραίτητα "εφόδια" και με παρέπεμψε στο εξουσιοδωτημένο service της LG.
Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά προσπάθησα να είμαι αναλυτικός μήπως και με την βοήθειά σας και εκείνη του ηλεκτρονικού,καταφέρουμε κάτι γιατι οι εποχές είναι δύσκολες για αντικατάσταση...
Φιλικά πάντα,
Παναγιώτης